Just don't give up

Fortfarande en av mina älsklingsbilder <3Det är snart lov också, bara imorgon kvar! Ska bli superskönt. Åker upp till Elin på fredag för lite party, ska bli very nice och sen hoppas jag på ett grymt lov! Min bästa Sofia är ju borta hela lovet så jag får klara mig utan henne ): Ska försöka klara mig ändå. Hahah Btw min mobil är stulen, jag är pissed! :@


Fysikplugg

Japp, nu pluggar jag det sista innan provet imon! Slutprov på klassisk fysik sen är det bara den moderna fysiken kvar innan det är slut. Det är fan typ två månader kvar till studenten, sjukt! Hämtade studentmössan igår och oj vad fin den var (: hahah, det börjar kännas att det närmar sig nu...Jag längtar så fruktansvärt mkt!

Puss

pure awesomeness

asså han är så fett cool, seriöst :) 


Nu fattar jag...

blogg.se är ju grymt mkt bättre än devote! iaf med att skriva inlägg, och sidan är feting mkt snabbare. GÖTT MOS!

She wants to shake, shake, shake your body


Adept - Grow Up Peter Pan


Måndag

TJA! Jag sitter i skolan och har håltimme. Väntar på att klockan ska bli 13.30 så jag kan ringa tandläkaren (Y) Sen ska jag ha spanska och öva på mitt tal...cp att ha tal i spanska! kan ju typ inte säga nånting! hahah.

btw jag vill ha vår.

A NEW START


Okej, tänkte nystarta mitt bloggande! Kmr nog ta lite tid eftersom jag bytt till blogg.se så måste sitta och göra hela skitdesignen helt själv...men men, det går. Headern kan dock ta lite tid.

RSS 2.0