Saknar dig min kära kompanjon.


För övrigt saknar jag min plattång sååååhäääääääääääär mycket!

R.I.P

Do I have to spell it out or scream it in your face ?



Let's have a good night, you, me and the streetlight


MÅNDAG?

Lyckat. Jag har tappat min plupp till navelpiercingen. Var därför tvungen att ta ut den igår på träningen och så..fick fan panik när jag kom hem och inte kunde få i den igen! Men det gick till slut så idag ska jag in och köpa ett nytt smycke. Fattar inte riktigt varför jag inte gjort det tidigare men det har helt enkelt inte blivit av. Idag blir det i alla fall det, nu måste jag ju ha ett nytt.

Puss

INSPIRATION





THIS ISN'T THE FIRST TIME



TRUE STORY. MY HOBBY'S LISTENING TO MUSIC.


YOU'RE THE ONE THING ON MY MIND


LONDONBABES.BLOGG.SE

I'M THINKING MAYBE.


Never thought I'd be addicted, but now it's f*cking close.


våffelfrukost


NEVER GONNA LEAVE THIS BED



HOPEFULLY


WE LOVE LIKE VAMPIRES

God morgon. Jag vaknade av att pappa och bror var uppe och sen kunde jag inte somna om eftersom min axel är HELT JÄVLA CP. Usch, det gör så himla ont, fattar inte varför jag har så ont på natten. I alla fall ska jag vänta tills imon och då antagligen gå till vårdcentralen för att få en dunderkur, för jag orkar inte med det här igen. Speceillt inte nu när vi ska till London.

Idag blir det lunch med elin inne i göteborg där hon har praktik ♥
Ska ta ut lite pengar och växla lite till pund också så jag vet att jag har några hyror i alla fall. Det är ju inte långt kvar tills vi åker nu ju! 8 dagar kvar liksom. Herregud, måste snart börja packa. Haha.

Nu ska jag fixa kaffe.

Puss

THIS ONE'S FOR THE GIRLS


Olly Murs - This One's For The Girls


YOU'RE MY WAY HOME

God morgon! Jag ska strax gå iväg till tåget för att åka in till mormor & morfar. Hahah tränade ju igår och jävlar vad jobbigt, har inte varit på intensiv på jättelänge så var helt slut. Dock ingen träningsverk..än, det kommer väl sen :)
Idag blir det iaf dagen hos m&m och sen ska jag vara hemma vid 17 för att träna spinning. Efter det blir det en timmas paus innan det är cirkelfys. Najs. Kanske ska ta med mig träningsväskan direkt? Är nog lika bra.

Imon ska jag träffa sofia och på torsdag blir det sticky! fan aslängesen vi var där så ska bli skitkul.

Puss

I really wanna be with you baby, but I gotta do me first.




T. Mills - Me First

I'M YOURS TONIGHT


JAG VILL HA SOMMAR!


I REALLY TRIED TO LIKE YOUR SONGS

Nu är jag hemma igen, har varit och solat. Så himla skönt men jag blir alltid jätterädd för lyckas alltid precis somna så när dom släcker lampan och stänger av fläkten vaknar jag med värsta rycket, haha. Nu har jag ringt m&m så ska dit imon och sy lite gardiner, haha, gött att få nåt att göra. Idag ska jag förövrigt träna med pappa och sofia, får se hur mkt jag orkar har ju liksom inte tränat på en vecka eftersom jag varit lite halvsjuk.

Börjar få lite ordning på saker och ting också. Känns skönt att veta lite mer hur man ska göra och kunna planera ordentligt. Känner mig bra (lite bättre iaf).

Puss

check it out


LONDONBABES.BLOGG.SE


I TURN YOUR FLAWS INTO BEAUTY

You try to play his games but
Then you’re the one who’s being confusing.
He’ll keep using that old line,
You could just tell me you don’t have the time.
But no, you wanna leave me hanging.
What’s the point in all of my waiting?
I’m the one who’s noticing you,
Guess that makes me obsessed with you.
I turn your flaws into beauty,
And you’re seeing this as a bad thing.
Are you kidding me?
Yeah well, you’re the one who’ll be missing me.


So here is to the heartbreakers
Who are so good at keeping us around
While still keeping our confidence down.
Do you feel as if you own me?
I could find a man and not a boy.
Yeah you’ll see what you’re missing.
Yes I’m fine now, thanks for asking.
Here’s to the takers
Here’s to the heartbreakers!


FILMTIME

Nu blir det film, en av favoriterna.. Georgia Nicolson. Gud, aaron (han som spelar Robbie) är så jävla snygg. hej, jag dör typ.

Puss


Here's to the fakers, here's to the heartbreakers


Katy McAllister - Here's To The Heartbreakers (Acoustic)


MY HAIR IS MY LIFE

Nå, vad tycks om min nya hårfärg? Själv är jag supernöjd, syns väl? haha :D

 


YOU'RE LIKE RIDING A BICYKLE, YOU NEVER FORGET.


LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

Hej hej, nu är jag tillbaks. Har lämnat brorsan i Kungälv för han ska spela handbollsmatch, tog en sväng förbi affären och köpte hårfärg också så nu blir det färgning. Eller det är bara en toning, vill bara ha lite mer naturligt och jämnt liksom. Tog mellanblond, tror jag har haft den förut så det ska nog bli bra, är ju en toning så gör inte så mycket om det inte blir jättebra. Skönt att få bort alla missfärgningar bara och så ska jag försöka få en tid hos frisören innan vi åker, skulle verkligen behövas!

Ikväll blir det utgång i göteborg, himla gött asså. Förfest hos sofia, kan ju inte bli bättre, haha.

Nu ska jag in i duschen, see ya.

Puss

I DON'T KNOW THAT MUCH BUT ONE THING I KNOW.

hjälp. jag fick snabbt värsta återfallet och var påväg att gå in på toan och klippa lugg eller bara klippa av håret. hahah men jag står emot..än så länge. kommer dock antagligen inte kunna stå emot fikan, pappa köpte nämligen semlor! gud vad gott liksom. känner att min diet går vääldigt bra, syndar både igår och idag. men det är faktiskt lördag så kanske inte gör så mycket, kan ju säga att det faktiskt är okej på fredag/lördag. så får det bli, då får jag inte så dåligt samvete (:

2 am and I'm cursing your name


God Morgon.

Jag sitter här med kaffe och laddar ner open office så jag ska kunna fixa lite med mitt engelska cv så jag kan känna att det är klart nån gång. Morgonens uppgift alltså. Går så jävla segt bara..

Är superglad fastän jag inte sovit så mkt och egentligen är jättetrött för jag har en massa ny musik på min spellista, gött liksom.

Nu ska jag jobba på lite!

Puss

YOUR SILENCE IS SLOWLY KILLING ME

Haha så jävla cp video. Men grym låt!


Maroon 5 - Misery

BURN ALL THE SMALL TOWNS


hahahaha


Sink or swim, leave it all behind. Don't give in, just carry on.

 

Amely - Say Goodbye


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Usch, jag mår inte bra idag. Proppar i mig en massa vitaminer och hoppas att det inte blir värre. Har bestämt att jag inte gör så mkt idag iaf, orkar inte, mamma är hemma så hon får passa upp mig lite..haha man kan ju alltid hoppas.


NEVER GROW UP


SORRY

Jag är ledsen att jag inte bloggar här så mkt längre, har nämligen startat en ny blogg tillsammans med de jag flyttar till London med. Checka in oss här: www.londonbabes.blogg.se

True.


YOU NEED TO COME HOME, MY SKELETON


WE'LL NEVER LOSE WHAT WE HAD


The Maine - Growing Up


GROWING UP WON'T BRING US DOWN

 


LÖRDAG

Det regnar en massa ute och är värsta tråkigt väder, är en sån där sitta-inne-dag-och-inte-göra-någonting. Tror dom har börjat med middan iaf så vi ska väl äta här om en stund. Ikväll blir det kanske bio med sofia, linnea och amanda. Hoppas det slutar regna bara!

Puss

TOO MUCH SNOW




FUEL TO THE FIRE

Här kommer lite fler bilder från jul och Elias födelsedag i Lischöping. Enjoy.






SO DO IT MORE OFTEN


GOD MORGON



Jag drar och tränar tillsammans med resten av tanterna på friskis. hade tänkt se ut såhär efteråt så wish me good luck! haha, kan behövas.

I'VE GOT SOME NEWS FOR YOU.

Det börjar kännas bra det här, har redan två bestämda lägenhetsvisningar i London för nästa helg och fler ska det bli! Måste starta igång den nya bloggen snart bara så man kan få med alla förberedelser där också. Ikväll blir det iaf till att fira Rebecka som fyllt 18. Stor tjej nu ju!

BARA EN VECKA KVAR TILL LONDON!

Puss

there I just said it, I'm scared you'll forget about me

loggar ut från min KILLERCOMPUTER.

god natt.

NEW YEARS EVE

Hahha, ni får ursäkta men jag hade så många grymt fula bilder, det kunde inte bli bättre! Och amanda. Varför är du inte med på några kort överhuvudtaget typ!? Hahah äsch, det här blir jättebra, puss på er.











I TURN AROUND BUT NO ONE'S THERE


Ge oss lite sommar nu kanske?


bikini 2011?

YOU AND ME COULD WRITE A BAD ROMANCE

Hemma igen. Proppmätt efter middagen och med lite nya inköp med mig hem.
Det har förresten börjat snöa igen.. var kommer den snön ifrån undrar jag då!? herregud dom säger att det ska bli kaosväder med snöstorm här igen! jag tycker faktiskt att det räcker nu, det är lagom såhär.. iaf tills våren kommer då snön ska bort men det är ett tag kvar.

Bara tio dagar kvar tills jag är back in London! skönt asså. Såg btw att sofia gått ut med det officiellt så jag får väl också göra det.. jag byter snart blogg. Känner inte riktigt att den här bloggen om mig är så himla intressant så nu när vi åker till London startar vi en ny blogg tillsammans! kanoners va? Ska bli riktigt kul och jag hoppas den blir lite mer underhållande än den här, haha.

Nu är jag jättetrött och ska göra mig redo för sängen. Imon blir det förhoppningsvis lite träning och sen tacokväll och planering inför london med tjejerna.

Puss

I HAVE TO MAKE ANOTHER WISH INSTEAD



Hej då, jag drar in till stan med sofia och sen blir det middag hos mormor &morfar tillsammans med kusinerna, himla bra asså.

Puss

YOU'RE THE BEST KEPT SECRET


You Me At Six - Nasty Habits


ARE YOU FUCKING DOWN?



Lite bilder.. fler kommer senare.

Julafton och annandag i Lidköping, fler bilder kommer när jag lagt in dom från systemkameran.




En kväll på stan med dom bästa (och poängpromenad, haha).






THIS IS A FIGHT I REFUSE TO LOSE


The Cab - I'll Run (String Version)


RSS 2.0