THE SUN MAKES ME HAPPY

God kväll! Sitter med lite blekning i håret som strax ska tvättas ur.. Konstigt att det alltid blir vääldigt stor skillnad när jag gör saker, gillar antagligen förändringar. Nu blir jag blond igen i alla fall. Som ni säkert vet eller har förstått så känner jag mig mest som mig själv när jag är blond, så är det bara. Jag hade gäärna velat testa mörkmörkbrunt igen och se om jag fakitkst kunde passa bra i det men har blivit så feg på äldre dar att jag inte vågade mig på mer än den där toningen. I och för sig blev jag väldigt nöjd med resultatet men tröttnade snabbt på min normala hårfärg, platinablond känns mer som min grej ;) Haha, nä men vi får se hur det blir!

Ska snart tillbaka till jobbet också, jobbade i morse och nu ska jag jobba 19-22. Gött mos.

Puss

THAT'S IT, I'M DONE WITH THIS.


ONSDAG

Jag började skriva ett inlägg typ igår men blev aldrig att det publicerades så nu försöker jag igen. Har haft en förmiddag på jobbet, kom hem, åkte och storhandlade och nu har jag och pappa ätit lite mat. Ska ner och träna senare ikväll med Amanda, medel blir det idag. Gårdagens medel/station var superbra som vanligt, älskar deras pass, och jag känner att jag faktiskt orkar mer nu. Kan till och med göra smala armhävningar! Haha gud, det har jag aldrig klarat innan.

Har ju tagit hand om en sjuk pappa några dagar men han är på bättringsvägen faktiskt. Ni vet manlig förkylning, "nära döden upplevelse" *host*, haha. Bakade cupckaes också som blev helt okej (inte så goda som jag tänkt mig, är egentligen bara frostingen jag vill ha), men slängde resten nu.. Dom bara står där och vill bli ätna så att jag förstör min diet totalt, hehe, inte bra alls.

Imorgon kommer äntligen första lönen från hemtjänsten in på kontot, väldigt skönt tycker jag. I helgen hoppas jag på bra väder som dom sagt även om jag jobbar morgon och kväll både lördag och söndag. Blir en riktig jobbhelg men ska ju vara ledig över Valborg så tänkte att det är lika bra att få jobbat lite innan dess!

Har varit sjukt stressad över skolvalet och över mitt liv rent allmänt, hoppas det lägger sig lite nu i alla fall. Hatar detta gråa väder också, så fort solen kommer fram lite känns livet såå mycket lättare och det bästa som kunde hända mig just nu hade varit en fet solsemester. Det enda jag önskar mig liksom, snälla ge mig.

Puss

TALKING WON'T CHANGE ANYTHING


Alla fattar utom du.


-

Sometimes it just feels better to cry.


THIS IS THE BEGINNING YOU NEVER GOT

Lite bilder från lördagens mysiga middag/utekväll med tjejerna som började hos Anna med en fransk meny hon komponerat ihop, superbra!


SOMEWHERE I WILL BELONG


STRESSAD TJEJ

Ojdå, känner att jag inte uppdaterat bloggen på jättelänge men har verkligen inte haft tid. Massa jobb, besök i andra städer, mys och annat viktigt att tänka på.. Har varit sjukt stressad de senaste dagarna över mitt skolval. Nu är det dock gjort så blir antagligen Karlstad till hösten! Varför vet jag inte, eller om det ens är det jag vill eller om det är bra eller roligt eller rätt? Men men, man måste ju börja någonstans i alla fall. Karlstad kändes lagom långt bort, gött med bostadsgaranti och när jag fick bekräftat av Emelie att det var en superbra stad så fick det bli så. Japp. Benjamin har lovat att komma och hälsa på så det ska nog bli bra. Distansförhållande är kanske inte något jag ser fram emot men det måste gå! ♥ Nej, men jag tror det kommer bli mysigt, längtar verkligen efter att få flytta nu och ha en egen lägenhet, ska bli superkul!

Har precis ätit, jobbade till 11.45 idag så det var chill. Nu är jag dock sjukt trött och ont i magen och huvudet, antagligen stressen som håller i sig.. Hade tänkt träna ikväll i alla fall, skönt att äntligen hinna med lite träning på kvällarna!

Puss

LIKE WE USED TO

God morgon! Plötsligt blev mitt liv fullt med jobb.. Hur hände detta? Från att inte ha jobbat någonting till att jobba dubbelpass flera dagar i veckan. Anyway, det är goa pengar i slutet av månaden! Jag har en plan för dagen, en bra plan tror jag nog det är så ska försöka hålla mig till den. Börjar jobba halv fyra så har några timmar på mig nu under dan, känns skönt :)

Till helgen är det påsk, mysigt, även om vi aldrig varit några riktiga påskfirare. För det mesta har det blivit att jag gått upp på morgonen, upptäckt att det är skärtorsdag/påskafton och gått ut innan alla andra vaknat för att plocka in lite påskris som jag satte lite fjädrar i. Några små kycklingar kanske jag fick fram ur någon låda också.. Sedan åt vi ägg med grädd-kaviar-lökröra. Lite påsklunch och äggletande på det och sen är påsken över, men det räcker för mig. I år blir det påskmiddag i Stenungsund och påsklunch + chill på Tjörn, ska bli jätteskönt faktiskt :)

Ska fixa lite här hemma och sen dra iväg och träna och sola tänkte jag!

Puss

GRATTIS TILL BRORSAN, 18 ÅR! ♥

Japp, min lilla lillebror fyller 18 år, galet!


HELG I LIDKÖPING ♥




ROADTRIP

Lite bilder från förra helgens roadtrip till Jönköping, sämre kunde man ju haft det! :)





RSS 2.0