PERSIKA + KOKOS

 
Resultatet av kvällens snabba bakande ser ni alltså här ovan, inlagda persikor med smuldeg över bestående av smör, kokosfett, havregryn, riven kokos samt lite honung, inga konstigheter alltså. Blev jättegott och precis som jag tänkt mig! Serverade det tillsammans med kardemummagrädde, suveränt.

SÖNDAG

Okej, imorgon går jag raka vägen till Friskis & Svettis efter jobbet och fixar månadskort. Måste träna men har inser ändå att löpträning inte är nåt för mig, inte enbart i alla fall, och längtar verkligen efter ett riktigt svettigt pass i friskis lokaler.. Så så får det blir! Är ju ändå lite mer än en månad kvar tills jag får flytta till Karlstad så det blir ju perfekt då. Tänkte försöka mig på ett skivstångspass imorgon om jag får en plats, gött blir det.

Sitter förövrigt framför tv'n ikväll för ovanlighets skull och ser "New Years Eve". Precis min typ av film men tog en liten paus bara för att testa en liten efterrätt som jag slängt ihop och som står i ugnen just nu. Persikopaj med kokostäcke, eget recept och extra nyttigt! Får se om det smakar lika bra som det luktar, haha.

Imorgon blir det jobb så ska lägga mig tidigt ikväll!

Puss

DON'T WAKE ME UP

Nästan så jag längtar till hösten och höstkläderna faktiskt..
 
 

ROMWE

Åh, blir helt till mig när jag kollar romwe.com, vill ha allt. Får nog bli en liten beställning därifrån när jag fått nästa lön..fraktfritt också, det gillar vi!
 
några godbitar från romwe.com
 

@Soffan

Mår inte alls bra och är bara jättetrött och seg! Imorgon blir det sovmorgon. Absolut.


DIP DYE

Tänkte för övrigt försöka mig på en dip dye á la Drew Barrymore, sjukt snyggt. Helbrunt är liksom inte riktigt jag och det borde jag ha lärt mig nu..
 
 

BACK HOME

Okej, jag längtar tillbaka till Frankrike.. Hade varit skönt med en vecka till men nu är jag hemma i alla fall. Tänkte börja mitt nya liv samt försöka lägga upp lite bilder från resan snart, upptäckte att jag faktiskt inte tagit så mycket kort men nog tillräckligt för att fylla några inlägg. Har fått träffa min fining också så nu är allt bra, är dock så himla trött och mår almänt lite kasst så det får bli sängen för mig nu, ska bli skönt. 
 
Puss
 
Slänger in en bild i alla fall från när vi var på väg för att äta middag i Juan les Pins, riktigt mysigt ställe!
 

RSS 2.0