-











FEEL THE WIND IN YOUR FACE

Snyggast på lookbook.nu idag, snälla ge oss lite värme så jag kan använda alla mina shorts och klänningar nu då!


-


I don't want it to show but I feel like shit trying to hide it..


14-06-12

Hallåå, jag är nu hemkommen från min lilla joggingrunda, nyduschad och snart redo för ett jobbpass till, ska bara få i mig lite mat först. Jobbade i morse också så har en sådan där konstig seg dag men det är okej, taggar för helg och party, ska bli gött! Anna ska firas, hela 21 år har hon fyllt (usch så gammalt, haha), så på lördag blir det fest hemma hos henne. Imorgon jobbar jag tre softa timmar mellan 7.30 & 10.30, hemma lagom tills resten av världen vaknar, eller inte. Men i alla fall, är ledig resten av helgen och ska tillbringa söndagen hos min going, månadsdag liksom så ska äta lite gott och så så det blir mys!

Nu ska jag äta!

Pusss

BAKDAG

Ja, jag och Rebecka har bakat bröd och gjort goda nyttiga kokostoppar! Duktigt va?

 


LOOKBOOK

Hittade den här tjejen på lookbook.nu och måste bara säga att hon har grymt fin stil, good job!
hitta henne här

 


SÖNDAG

Känns inte alls som söndag idag, känns som en tråkig grå måndag..
Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och har fått i mig lite lunch bestående av pappas köttfärssås, mums. Nu blir det lite apelsin och varmt gott te, kan behövas en dag som denna. För övrigt ska jag jobba även senare ikväll, börjar 18.30, så har lite ledigt nu på dan. Känns lite halvtrist men då det är så segt väder kan jag lika gärna jobba.
Helgen har ju bestått av student och kalas så jag har ätit en massa god mat och efterrätter så känner att jag är lite klar med sådant nu, får bli en någorlunda nyttig vecka (haha, har ju en till student att fira på onsdag så vi får väl se hur det går). Hoppas vädret blir bättre bara, inte kul om det regnar och så..

Får se om det blir någon träning idag också kanske, har ju fortfarande ont i mitt knä och är rädd för att anstränga det då liksom, men vi får väl se vad det kan bli. Annars är det ju faktiskt en sån där dag då man FÅR sitta inne och läsa en bra bok hela dan!

Är förresten väldigt glad att mitt "rese-konto" fyllts på så pass snabbt (av ingen annan än mig, självfallet) så hoppas det kan bli lite roliga resor framöver :)

Puss

HERREGUD, GE MIG!



PREPARATION

God morgon! Jag vet att jag blivit lite dålig på att blogga det senaste men jag fotar inte så mycket just nu och tycker själv det är rätt trist att läsa bloggar som inte har så mycket bilder, så därför är det..

Jag sitter i alla fall här och väntar på att Rebecka ska komma tillbaka från affären så vi kan börja fixa med hennes hår, är ju nämligen bal idag! Herregud, hon tar fan studenten på fredag. Och nästa onsdag är det kusinens tur..gud vad tiden går fort. Det ska bli väldigt kul att få hjälpa till men är lite nervös för att det ska skita sig totalt, är ju självlärd liksom haha så kan inte så mycket om hållbarhet och sånt.. Men det ska nog gå bra! Det ska bli lockigt och fint i alla fall och ska försöka slänga in en bild lite senare ;)

Senare ikväll får jag väl pallra mig ut till Marstrand och kolla på dom små liven i sina fina klänningar och kostymer och efter det drar jag hem till min going och har en go myskväll. Han får ju sommarlov imon typ så han är nog glad.. Haha, jag ser inte fram emot mitt "sommarlov" eftersom jag kommer jobba mer än vanligt, haha. Fast blir nog rätt okej ändå att komma in i lite rutiner och kunna planera lite mer. Sen är det ju Frankrike och Nice som gäller om en månad, längtar så himla mycket! Fick in en liten morgonjoggingrunda innan frukost med tanke på slutspurten inför semestern, usch vad segt det är att springa på morgonen, jag som alltid är helt slut på energi när jag vaknar. Fast jag klarade det (var väl inte så långt men bättre än inget ändå), så det känns bra.

Puss

A BEAUTIFUL DREAM




04-06-12

God morgon! Var verkligen jätteskönt att få sova ut lite imorse, även om jag panikvaknade vid sju och trodde jag försovit mig till jobbet, haha. Det hade jag dock inte så vid nio gick jag upp för att ta en liten morgonpromenad innan frukost, skönt men lite kallt faktiskt. Nu har jag ätit och väntar på att kaffet ska bli klart, fryser fortfarande så hoppas det kan få mig lite varm nurå! Hade tänkt ta tag i mitt rum först och främst men sen kanske dra en sväng till gymmet innan jag börjar jobba kl 15.45, hade varit gött faktiskt.. Har inte vågat träna ordentligt på ett tag på grund av mitt knä (plus att jag jobbat så många kvällar det senaste) så tänkte ta tag i det lite nu, slutspurt inför Frankrike ju! ;)

Puss


To start over again


SÖNDAG


Yay, snart är min 14 timmar långa jobbdag färdig..!


RSS 2.0