WE CAN BURN BRIGHTER THAN THE SUN

Nu är äntligen "Hungerspelen: trilogin" påväg hem till mig! Böckerna är ju slutsålda nästan överallt (i alla fall den första delen) men hittade alla tre i pocket på Bokus.com så nu borde dom vara här om en vecka typ. Har ju hört en massa bra om de här böckerna så ska bli himla spännande att få läsa dom. Hungerspelen går ju på bio nu men jag tänkte att jag skulle läsa böckerna först eftersom en film kan förstöra själva känslan lite.. Längtar!


SET THE WORLD ON FIRE

God morgon, god morgon! Jobbar även idag, hoppas det blir mindre stressigt än igår bara och att solen kommer fram ordentligt snart så jag kan sitta ute och sola en stund innan. Börjar kl. 15.30 så det ska nog lösa sig plus att jag ska försöka dra en sväng till gymmet också.

Inte så mycket andra uppdateringar, det rullar på rätt bra just nu. Var på studievägshandledning (?) igår men oftast gör det en bara mer förvirrad än man var innan.. Hon tyckte att den utbildning jag tänkt var lite av en omväg för det jobba jag gärna skulle vilja ha, även om det är alltid är bra att ha en bred grund att stå på. Men men, jag får se hur jag gör, har ju i alla fall näästan tre veckor på mig! ;)

Puss

-


WHAT ELSE?

 


THURSDAY

Åh, verkligen helt underbart väder ute! Får dåligt samvete för att jag inte suttit ute hela dan men tog faktiskt en extra lång joggingtur och satt sen ute på trappen en stund i solen. Jag och Carl-Johan testade laxbullar som var riktigt goda och jag improviserade ihop en remouladsås som faktiskt var rätt nice! Fick även trevligt besök av Amanda Sofia och kom fram till att jag får fler meritpoäng än jag trodde först, skönt! Började oroa mig för att jag inte skulle komma in på Chalmers men det för jag kanske nu då :) Vi får väl se vad det blir.

Helgen ser ut som så att imorgon (fredag) jobbar jag på förmiddagen och sen kanske jag träffar Benjamin en stund innan det är dags för lite After Work med tjejerna, tapasbuffé liksom..hallååå eller! På lördag blir det roadtrip till Jönköping för att gå på Öppet hus för deras tekniska högskola, gött mos, för att sedan åka och chilla lite på Tjörn! :) På söndag vet jag inte riktigt hur det blir, det tar vi då.

Puss


AMANDA 21

Lite bilder från firandet av Amandas 21-årsdag, enjoy!





JUST NU


SOME PEOPLE JUST GOT IT

Jag blir så glad av vårfärger och mönster, börjar tycka att det svarta är lite tråkigt även om det är classic.
Nu behöver man dock piggas upp lite och då är det färg som gäller! (Snälla ge mig en ny garderob?)


Här ser ni några som fattat grejen:

 

snyggt från lookbook.nu


'CAUSE THIS IS WHAT WE'RE MADE OF

God kväll kära vänner! Har ätit kvällsmat med min kära bror och sitter nu och kollar lägenheter inför hösten.. Svårt att hitta nåt bra, speciellt i Göteborg. Men men, det får gå som det går. Börjar få lite panik inför valet av skola och program också när jag har en hel del annat att göra och tänka på, jäklar. Fick gjort en tur på gymmet idag i alla fall, välbehövligt. Har varit ett par bra dagar med jobb faktiskt, idag var det dock rätt segt eftersom våra uppgifter tog mycket kortare tid än beräknat så vi hade en massa dötid emellanåt vilket var lite tråkigt. Men i alla fall, har fått sommarjobb så det känns riktigt skönt! Kommer verkligen behövas känner jag, haha.

Öppet Hus för Jönköpings Högskola på lördag, får se vem/vilka jag får med mig dit. Tänker inte åka själv i alla fall, det är ett som är säkert. Trist att sitta själv i bilen två timmar dit och två timmar hem samt att behöva gå på öppet hus själv liksom, aldrig i livet.

Puss

THOSE WHO ARE SPECIAL


När man saknar gymmet efter några dagars frånvaro..


TRYING TO COUNT THE DAYS

En bild tagen under min promenix hem från bussen ikväll, himlen var helt amazing och bara jättefin så var tvungen att ta kort även om jag bara hade mobilen med mig :)


ALWAYS BELIEVE


ST. PATRICKS DAY

Ja, idag är det ju St Patricks Day också så minns tillbaka lite från förra året då den dagen spenderades i London tillsammans med ett antal glada och överförfriskade Irländare. Mycket trevligt folk för övrigt, haha! Saknar det där lite men är glad över att få ha varit med om så mycket som vi faktiskt hann med. London-livet är underbart men man tröttnar efter ett tag, i alla fall jag. Var väldigt skönt att komma hem till Sverige förra sommaren även om man längtar tillbaka ibland :)



DAS CHEESECAKE

Dagens sysselsättning: Inhandla ingredienser och baka min första cheesekake och sedan lite jobb på det. Gaanska trött nu så blir till att sova nu, ser ju fram emot imorgon.. Trerätters middag plus bio säger man ju inte nej till direkt. 6 månader med Benisfinisen ska ju firas ordentligt såklart!

Puss


Får se om dom smakar lika gott som dom ser ut att göra :)

I was always the new kid, never the cool kid

Blir så trött på busschaufförer som inte saktar med och kollar ifall man ska med eller inte utan bara kör förbi i full fart! Arg tjej.

Sitter på tåget hem från Gbg i alla fall, tänkte träna bort lite aggression och några kalorier, haha. Skönt.

Smell ya later!


MAYBE I'M NOT THAT BAD AFTER ALL

Måste säga att gårdagen var en sådan där superduperbra dag alltså! Vaknade upp hos Benjamin, åt frukost och tog en liten promenad i solen, åkte sedan hemåt mot Ytterby för att äta lunch hemma hos Fanny som lagat jättegod räkpasta till mig, satt och pratade där en stund innan jag drog in till stan igen för att ta en fika med Erika vid Järntorget (även det i solen), jättemysigt! Efter det hade jag lite tid över så åkte hem till Benjamin igen, fick mat som han precis lagat och hade köpt med mig jordgubbar och en alldeles perfekt mogen mango, sååå gott!! Åkte senare in till centralen igen för att träffa Anna och allt gick så himla bra. Görbra dag helt enkelt, kunde inte blivit bättre!

Idag är det inte lika soligt och skönt ute (jag var optimistiskt igår och hade ankelkorta chinos på mig, blev lite kallt på kvällen) men ska i alla fall in till Chalmers eftersom de har öppet hus där idag. Måste skynda mig nu för ska ta bussen och möta Amanda om en stund!

Puss

H&M



Ge mig jackan!!

SHOULDN'T EVEN BE LIKE THIS

Spännande vardag man har ibland! Spårvagnen körde på bilen (som på något sätt stod/körde på spåret, hmm..) och drog med den en bra bit. Föraren verkade ha klarat sig rätt bra ändå för han hade kommit ur bilen när jag kom ut men fördes till sjukhus ändå, måste säga att det är liite klantigt faktiskt att bli påkörd av en spårvagn, men men..


NIGHT AIR HAS THE STRANGEST FLAVOR


THOUGH THE DISTANCE IS DARING

Känns som alla mina inlägg handlar om vädret men måste säga att det ser ut att bli superbra idag också! Blir lite samma innehåll när jag oftast bloggar vid frukosten, haha, men men det får vara så. Är så skönt att bara kunna sitta här länge, läsa tidningen, kolla runt lite och så :) Lyssnar på Elins chillaxin'-lista på spotify, hon är allt bra på att fixa sånt. Nej, får nog bli en liten promenix i solen nu!

Puss

THE TOP FLOOR WAS JUST AN ILLUSION


DREAM AS IF IT WAS FOR REAL

Usch vad jobbigt att sitta och pilla med en massa bilder när det är så fint väder ute! Får nog ta och fortsätta ikväll eller imorgon tror jag :) Skulle ju försöka hinna ner och träna så det får nog bli det nu istället!

Puss

I'll be your emmylou and I'll be your June


Min fina, fina Benjamin

AND WE DANCED ALL NIGHT

Ser ut att bli helt okej väder idag, rätt varmt är det också, skönt! Igår kväll var det ju underbart så hoppas det fortsätter så. Sitter hemma hos mamma i alla fall, ha ätit frukost och ska snart gå upp till pappa igen. Idag blir det fotografering, en sväng på gymmet, fotokors och lite annat smått och gott typ. Har haft en jättebra helg, hoppas att Amanda var nöjd med sin lördag också, kommer ju en till present lite senare så det blir nice!

Bilder kommer lite senare när jag hunnit redigera och fixa till dom :)

Puss

MORE THAN THIS

God morgon! Jag har ätit en god frukost och tänkte dra ner till gymmet om en liten stund, känner att det börjar bli dags för det. Hur långt är det kvar till beach 2012? Jaa, tre-fyra månader (beror på när man börjar känna att det är tillräckligt varmt för att visa lite hud, vem vet kanske blir det redan i maj?).. Haha, betyder stenhårt jobb alltså! Gud, får lite dåligt samvete nu men okej, dom månaderna som är kvar är det bara att köra!

Var på Quiz igår på Harrys i Stenungsund, riktigt kul att alla var med och god mat blev det också. Hamburgertallrik är nog min största last när jag är på restaurang, har väldigt svårt för att välja nåt annat men å andra sidan är det otroligt gott (även om det i princip innehåller hela mitt dagsbehov). Tror att pappa har kommit över att vi förlorade nu så det är bara att ladda om och öva till nästa gång, haha.

Ikväll blir det filmkväll hos Benjamin, mysigt, och sedan imorgon är det Amanda som ska firas med hemmafest, blir nice det med! Nej, nu ska jag packa väskan och ta mig utanför dörren (HATAR att det snöat och är kallt ute igen!).

Puss

INSPIRATION


-


TRUE COLOURS






Lite härliga vårplagg från Zara som gääärna får hamna i min garderob, speciellt den sista kimomonon, åh så fin!

FOR THE SAKE OF IT

 


YOU ARE AMAZING, JUST LIKE YOU ARE

God morgon! Pappa väckte mig tidigare än jag tänkt så är klar och chillar lite, ska inte gå till bussen förrän om en haltimme typ. Idag är det fullspäckat schema som gäller men det blir kul tror jag, sedan hem till Benjamin och ta det lugnt. Igår gick jag en riktig långpromenad med Amanda på två timmar, skönt! Sedan var jag hemma en stund, fixa lite mat, och sen ner till träningen, var rätt seg igår men hoppas det går bättre idag/imorgon (får se när jag hinner).. Efter det drog jag hem till Fanny för lite mysig filmkväll, väldigt bra avslutning på dagen alltså!

Jag har fått lite fnatt på frukostbloggar och kollar ofta inlägg om just frukostar och vad folk äter osv. Det ser så himla gott ut! Frukost är verkligen bästa målet på dagen enligt mig och jag tycker det är skönt när man har lite tid att göra i ordning en extra lyxig frukost. Har fått lite inspiration och något som står på listan att testa är amerikanska pannkakor! Får väl se om det blir någon god brunch inom en snar framtid? Hehe.

Puss

I'M DONE WITH MY GRACELESS HEART




Snyggt från Ida Sjöstedt, Spring 2012

GUESS WHAT, I'M NOT A ROBOT


THIS IS NOT A FAIRYTALE, IT'S LIFE.

Min nya, fina jacka. Tacktack världens bästa mamma!


FREE TO DO WHAT I WANT



Sen och lång frukost hemma, skönt! Idag blir det att fixa lite grejer, kanske träna en sväng och sen kurs ikväll. Har haft några jättebra dagar, precis vad jag behövde tror jag. Mys med räkor och annat gott med familjen i Stenungsund i fredags, sedan ännu en god middag hemma och utgång på det med härliga tjejer. Chill hos Benjamin hela söndagen med en skön promenad och middagsfix och film, kunde liksom inte blivit bättre!

Får snart sätta på lite förmiddagskaffe, underbart. Jag mår så bra idag!

Puss

LAZY SUNDAY

Superskön helg, bästa på länge alltså! Ikväll blev det middag och efterrätt hos Benjamin, såhär god såg kladdkakan ut ;)


AND I'M ALREADY MISSING THE SUMMER



RIGHT BACK WHERE WE STARTED

Jag är så glad att det är vår ute, äntligen! Hoppas verkligen att det håller sig och inte går  tillbaks till det kalla grå igen, nu vill jag ha vår på riktigt.




Min lärare tycker att jag ska börja använda lite andra inställningar, så jag försöker lära mig :)

LÖRDAG



Köpte två nya tesorter igår, Rabarber vanilj och ett örtte med lite blandat innehåll. Rabarber vanilj är ju en klassiker och det luktar så himla gott i skåpet där det står nu, haha! Det andra har jag inte smakat på så får väl ta och göra det snart. Har ätit frukost och ska snart ner till Friskis & Svettis för ett pass i IntervallFlex som jag aldrig testat förut, blir spännande. Ikväll blir det utgång med goa tjejer, riktigt bra! Har lite fler intervjuer på gång nästa vecka, äntligen får jag lite att göra! 1½ månad kvar tills anmälningen till högskola/universitet ska vara gjord också.. panik. Eller nej, inte direkt panik än, försöker att inte tänka på det förrän jag bestämmer mig för att sitta och kolla igenom allt.

Puss

EVERY DAY THAT GOES BY, YOU MEAN MORE TO ME THEN THE DAY BEFORE

 

 


TRUST ME, IT'LL BE WORTH IT

Kollade in have2have.se och hittade några riktiga godbitar!



RSS 2.0