2012-11-29

God kväll! Skola idag från åtta till fem. Försov mig lite så fick en timmes extra sömn (såå skönt) men hann ändå till första lektionen, betyder det att jag går upp på tok för tidigt varje morgon? Tycker bara det är fint att slippa stressa på morgonen och äta frukost i lugn och ro. Det kan jag göra imorgon, har inga lektioner så nu tar jag helg. Drog till gymmet direkt efter skolan och körde ett bodypump-pass så nu har jag ätit lite och satt mig till rätta i soffan och här tänker jag stanna ett tag. Vet inte riktigt vad som händer i helgen, funderar på att åka hem en sväng och ha en mysig dag med mamma men får se hur det blir. Just nu är det bara skönt att ta det lugnt.

Puss

LONDON
 

2012-11-20

Sitter i skolan och känner att förkylningen inte riktigt vill ge sig. Har programmerat lite och väntar på att nästa lektion ska börja och bli klar så jag kan gå hem och lägga mig i sängen. Typ. Eller baka bröd kanske, har inte riktigt bestämt mig.
 
Puss
 

Även om himlen är blå

 
Det är konstigt hur tankar och idéer så lätt kan ta sig tillbaka, det man trodde att man en gång tagit sig förbi.
 
 

-

 

On the wish list

 
 
Allt från hm.se, skorna från dinsko.se
 
 
 
 

Nu drar vi!

Förkylningen bryter ut nu så jag ska boosta med en massa frukt och te med honung, sen får jag väl köpa den bästa medicinen jag provat som dom har i London. Ska packa i ordning väskorna och sen kommer morfar och hätmtar oss för att köra till flygplatsen.
Ses efter helgen!

Mina bilder från 2010
 
 

.


I've made it obvious
I've done everything but said it


En dag kvar

Hejhej! Sitter på ett försenat tåg med tekniska fel och ska byta till buss i Trollhättan.. Vill bara snabbt och lätt komma hem till Benjamins säng, har ont i halsen och näsan har börjat rinna, hoppas den här förkylningen går över snabbt. Typ imon. Ja, för imorgon åker vi till London. LONDON! Yes. Kommer bli superbra.

Lovar att ta mycket kort den här resan!

Puss


2012-11-06

Hej! Sitter i biblioteket eftersom mitt mobilnät är så segt att sitta på där hemma. Ska ändå strax gå och hämta passet så jag kan checka in mig och Benjamin och skriva ut boardingpasse, tre dagar kvar! Längtar jättemycket verkligen. 
 
Ikväll blir det träning, bodypump och core, och sen ska jag hem och äta goda chokladbollar som jag gjorde i ordning förut, har ett himla bra eget recept som alltid blir jättegott. 
 
I skolan har vi börjat med programmeringsteknik och på torsdag startar kursen i kretsteknik, spännande.
 
Puss

Frosty mornings


-

 And all I've been doing is protecting
A lie for the sake of my pride
While all the others set me thinking
we could be more than just amazing
 
 
[Westlife är underskattade]
 

Everybody's looking for that something

 

Bilder från arkivet och utflykten till Brighton med Nina och Michelle samt resten av the crew.

Söndag

Fick med mig jacka och halsduk hem plus ett par svarta välbehövliga jeans. Annars gjorde jag inte så mycket igår, kom hem, lagade mat och tittade på Twilight (för övrigt en av världens bästa filmer för er som inte upptäckt detta) innan jag la mig i sängen och läste min nuvarande bok, "Den hemlige kocken" som handlar om alla tillsatser som finns i den mat vi köper. Man blir lite äcklad ibland när man läser om vad de gör med maten, som tur är vet jag att jag brukar studera innehållsförteckningarna, inte jättenoga, men i alla fall så man inte köper de produkter som innehåller mest tillsatser. Ska börja göra det mer igen, ett tag var jag ju helt insnöad på det och kunde inte äta nåt som innehöll smakförstärkare.. Nu har jag släppt lite på det där men ska nog vara lite mer kräsen när jag handlar i fortsättningen.

Idag händer inte heller mycket, tänkte ta det lugnt här hemma, träna lite sen i eftermiddag och förbereda mig för en ny kurs imorgon, kanske beställa hem lite kurslitteratur också..

Puss

En helt ledig helg

 
God morgon! Jag har varit uppe ett tag (har ju så svårt att sova på morgonen, i alla fall när jag är ensam) så är klar att dra in till stan en sväng. Ska inte köpa nåt speciellt direkt, lite småsaker bara.. Sparar ju till London-resan nästa vecka, då ska det shoppas! 
 
Tråkgrått väder här i Karlstad idag, men skönt att inte ha något alls man måste plugga på en hel helg nu. Hade tenta i matte i fredags och kändes mycket bättre än jag trodde, så det känns bra. Hade ju glömt att anmäla mig till tentan också (smart gjort) men det löste sig och jag, plus de andra som också glömt, fick alla komma in i rätt tid. 
 
Puss

1 vecka kvar

 
Om en vecka sitter jag snart på tåget ner mot Göteborg för att sova där en natt innan det bär av till mitt andra hem tillsammans med finaste Benjamin. Jag längtar! Tror det kommer bli en suverän weekend med massa shopping och gott att äta och dricka, har även beställt bra väder så det ser jag fram emot.

Nu, tillbaks och plugga matte (som jag för övrigt glömt att anmäla mig till tentan för, så hoppas på det bästa i morgon). Wish me luck!
 

RSS 2.0