LIKE WE USED TO

 
 
 
 

Hösten är här på riktigt

Herregud vad min nya, fina macbook är snabb! Har tagit med den till skolan för första gången så jag kunde testa den lite emellan test-tentafrågorna. Har med mig kaffe och lite mellanmål och förundras över att jag faktiskt inte är själv i skolan kl 9 en söndagsmorgon.. Men det är väl så det är att vara student och det är veckan innan tentan.

Vi har frost och minusgrader här i Karlstad i alla fall och solen skiner så det är riktigt härligt höstväder. Hoppas jag kan hinna med att ta en promenad lite senare innan solen går ner.

Puss

2012-10-20

Gud, veckorna går så fort. Sitter och skriver labbrapport på min sega dator medans Benjamin spelar lite på sin, go lördagsmorgon eller? Ska i alla fall ut till Tjörn om ett tag och ha det lite mysigt, äta gott och så. Blir en bra helg det här tror jag. Fick bokat in fikor med både Elin och Linnea samt en runda på stan med brorsan igår så jag var helnöjd när jag till slut fick sätta mig i soffan och kolla på "The Woman in Black" (bara för att Daniel Radcliffe är med) och den var faktistk bra! Läskig men bra.
 
Ska fortsätta lite med plugget nu, trevlig lördag på er!
 
Ps. Vi ska boka en resa till London också, snarast!
 
Puss
 
Bild från google.se

-


Looks like autumn to me

 
 

Wish I was cold as stone

 
Sitter och kollar på Det okända och dricker chai-te, känner mig inte helt på topp och vill inte bli sjuk nu. Var på stan en stund igår och fick med mig lite pärlor hem som förvandlades till tre armband, och fler ska det bli när jag fått köpt lite ny tråd eftersom den jag köpte var för tjock, hehe. Fick äntligen tvättat idag, till slut eftersom folk inte kan hålla sina tvättider, suck. Nu tillbaks till tv'n!

Puss
 

IT'S HARD TO SEE SOMETHING IN THIS DARKNESS

 
Pannkaksfrukost! Det är en riktig frukost det, idag blev det med kesella och björnbär + jordgubbssylt, gott. Tänkte dra in till stan en stund kanske, bara för att liksom men först ska det drickas kaffe. Hade en mysig kväll igår med tacos, kladdkaka och film hemma hos Camilla, bra start på helgen!
 
Vi har fått frost här uppe i norr också, frost och minusgrader är det på morgonen. Myspys om ni frågar mig.
 
Puss

Äntligen fredag

Ännu en tidig morgon i skolan.. Har kommit på att det är rätt fint här nu när det är höst och bra väder och att bo såhär nära skolan är guld värt! Men, jag har bestämt mig för att Karlstad inte var min stad så nu blir det tillbaka till Göteborg i januari för att tänka över mina beslut lite. ännu en gång. Idag blir det plugg och kanske en sväng till Ikea plus lite träning om jag hinner, sedan fredagsmys!
Nu ska jag dyka ner i mina böcker igen!

Hej svej!

Torsdag?

Alltid lika roligt när man upptäcker att man är i skolan två timmar för tidigt.. Time to study!

Har för övrigt ingen koll på veckodagarna och känner mig konstant stressad den här veckan, blir ju inte bättre för att man hela tiden i huvudet ligger en dag efter liksom.

-

 
Maybe it's time to just accept myself as I am and not try to be someone else that I'm not. I'm not fine but I'm okay. And maybe I could be better in the future.
 
Time to show the world who I could be.
 
If I only knew who I am.
 
 

Pluggar hemma för tillfället


RSS 2.0