KEEPS ON RUNNING OUT OF MY HANDS

God morgon! Jag har sovit typ fyra timmar inatt men är rätt glad ändå faktiskt. Hade en väldigt trevlig kväll/natt i Karlstads vimmel men idag blir det till att plugga en del. Får väl ta mig en powernap senare under dagen så jag orkar med men först ska jag cykla ner till Ica för att handla! Mitt kylskåp är ganska tomt (eller tomt på goda grejer i alla fall) och eftersom jag bestämt mig för att även baka idag så måste jag inhandla lite ingredienser. Var jättelängesen känns det som och har varit inne på att baka kanelbullar ett tag nu.. Men tror det blir muffins/cupcakes eller något sånt, vi får se. Är för övrigt ensam hemma hela helgen så kan bre ut mig som jag vill, haha.
 
Puss

NY VECKA

Sitter med en kopp kaffe och ska snart dra iväg för att testa BodyAttack.. låter fett jobbigt så jag är lite men det blir spännande att se hur det är! Efter det stannar jag nog till i skolan nån timme till för att plugga, har packat med en god leverpastejmacka i väskan så jag klarar mig nog. Sen blir det hem och sova gott. Har inte haft några lektioner idag men ett möte med chefredaktören för studenttidningen, and it's official. I'm in! Det ska bli jättekul att få skriva lite, får se vad det blir jag får för uppdrag bara.

Har även bokat ännu en biljett hem till kära Göteborg, tänkte passa på att fira min födelsedag lite när jag ändå håller på så det blir brunch med vännerna samt tårta och kaffe med släkten har jag bestämt.

Puss

Strax måndag igen

Har haft ännu en jättemysig helg i Göteborg, känns konstigt att komma tillbaka till Karlstad när jag bara varit här på vardagarna typ nu ett tag. Imon har jag inga lektioner i alla fall så tänkte städa och tvätta lite här hemma och sen plugga lite på det. Träningen får jag väl hinna med också, kanske kan testa nåt nytt pass! Fast först ska jag sova, man blir seg av att åka så mycket tåg.
Puss och gonatt!

BACK TO THE START

Det måste bli ändring på det här..

Karlstad är helt okej, kan inte säga att jag stormtrivs än och ja, jag har vissa tvivel på utbildningen jag läser.. Men, man kan inte påverka allt just nu med en gång även om jag gärna hade velat. Jag har varit här i snart en månad, sjukt. Känns som minst fyra och det är aaslångt kvar till jul. Nästa prio är att söka kurser till våren, har en månad på mig att göra upp lite planer så vi får väl se vad som händer.

RSS 2.0