When boys..


CHRISTMAS TREE 2011


SOMEWHERE UNDERNEATH I'M STILL ME

Young Guns - Int The Night


JULKORT..

Hahah, ja vad ska man säga? År 2005's julkort! Ung och dum som jag var hade jag gjort det i powerpoint..fråga mig inte varför. Haha, men vilka skills alltså! Har för mig att jag hade en annan text först där det stod: God Jul önskar Günter, Jesus och Djävulen! Hahaha.


Dan före dan före doppardan!

Pappa kom hem igår och:
-Åh, ska vi göra ett roligt julkort??

Jag suckar bara.. Det är två dagar kvar till julafton och blir såhär vaaaarje år att jag får sitta sista kvällen för att få ihop nåt som vi ändå knappt hinner skicka ut, haha. Vi får väl se om jag orkar göra nåt i år, tror jag har förra årets julkort i arkivet om ni vill kika ;) Vårt bästa var ändå för några år sedan.. Ska se om jag kan få fram det kanske!

Puss


THIS IS IT

C-vitamin boost eller what? Snälla, hoppas det hjälper!


IT'S THE WAY YOU DO THE THINGS YOU DO ♥


Himla bra tajming alltså..

Var väl onödigt att bli förkyld nu eller? Känns inte riktigt helt bra såhär några dagar innan jul!
Vaknade med fetingtjockt huvud och ont i halsen men har en gullig pojkvän som fixar te med honung sådär på morgonen :) Skulle väl egentligen gå och lägga mig tidigt men har inte orkat, får väl göra det strax. I alla fall, på lördag är det Julafton, för dom som inte visste det då.. Ska till mormor & morfar och fira och sen upp till kusinerna i Lidköping på annandagen, kommer blir bra! Börjar få liiiite julklappsstress nu men det löser sig säkert (hoppas jag)!

Lite julstämning på Liseberg i alla fall, även om det regnade.


Puss

You're not where you should be. Next to me.


Julig söndag

God morgon! Har precis ätit frukost så nu ska jag försöka julpynta lite mer här hemma och sen måste jag ner till affären för att handla lite, ska ju ha julbak här hemma idag med goa tjejer! Mycket glad att det är frost ute är jag också! Det är i alla fall lite bättre än helt barmark och typ regn.. Om vi ändå kunde få lite, bara liiiite, snö till julafton hade jag blivit superglad!

Sista dagen i skolan på tisdag och sen är det jullov på riktigt (även om jag ändå ska jobba några dagar och försöka fixa med projekatrbetet hemma en hel del). Men ändå! Jullov liksom!

Puss

Lördag..

..och Carl-Johan har förlovat sig! Hehe.


I barely know you but I'm falling for you

 


And I want you a lot


MYSPYS MED SNÖ!


RSS 2.0