Suddenly there´s just nothing there

Ledig dag, skönt! Har precis ätit frukost och satt på morgonkaffet, ska ta en promenad in till Kungälv sedan för att fixa present till 18-åringen som ska bjuda på tårta ikväll. Idag är det bra mycket bättre väder, kallt fortfarande men soligt och blåser inte så mycket, perfekt.
Ha en bra dag!

Puss

Nu ska här bakas!


WHEN ONLY THE STARS CAN TELL

Jag hatar detta väder! Kallt, blåsigt och snö.. Vad är det liksom? Kan det inte bara snälla bli vår nu? Pretty please. Går runt och fryser hela tiden, bli aldrig ordentligt varm. Blir långkalsonger idag tror jag allt..

Har tagit lite prover idag i alla fall för att bli blodgivare, handlat och tagit en promenad hem. Blir ett kort jobbpass senare och sen förhoppningsvis ett besök av min pojk. Så slipper jag vara själv när både pappa och bror är iväg på annat och roar sig.

Tänkte börja om på min lilla "cleanse" också, bra att jag då köpte en godispåse på Ica (var ju så billigt så jag var liksom tvungen, planerar ändå att spara den till speciella tillfällen). Annars ska det nog gå bra, hittade en fin kokbok på rean också som var tvungen att följa med mig hem, hihi.

Puss

2013-03-13

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen! Känns superskönt verkligen och nu när det har varit så fint väder också har det gått bra med löpturerna. Har jobbat en del kvällar, gött att få lite mer tider nu så pengarna kanske rullar in till slut, hehe.. Imorgon blir det öppt hus på Chalmers och GU, får se om jag får någon klarhet i virrvarret min hjärna just nu upplever. Kan man ju hoppas.

Puss

DATING THE STARS


I've actually done a lot in my life

 

RSS 2.0