FYSIKLEKTION


 Rasmus Seebach - Natteravn


I'M LIKE THE COLOURS OF THE RAINBOW

@ sofias place. svenskan, CHECK! foto, CHECK! godis, CHECK!      

Ja, jag var tvungen att köpa en påse godis annars hade poppy fått plugga själv, stackarn.  Men nu är jag på banan igen, ett tag iaf. Nu ska vi dra och göra lite ärenden på stan. See ya later!

Puss på er


BEAUTIFUL PAIN


Beautiful Pain - Crashdiet


SHE'S A REBEL

Jag är så sjukt trött idag, kmr aldrig orka hela dan i skolan... Men ska hem till sofia sen, we're going to study (!) och chilla lite sen sover jag där. bara hon inte tar hela sängen. Nu är jag pank för har betalat balbiljett för både mig och alex, suck. HEHE men det kmr bli nice! just det, måste köpa fluga till honom också och sen checka hur det går med min klänning!

Nu måste jag typ skynda mig!

Puss


DADDY I WANT A PONY

Jag är med och tävlar om t-shirtar från Phoenixtshirt.com hos Foki :)
Dom har grymt mkt snyggt där alltså!



sofia är fucking bäst

Sitter i skolan, läser om geishor till mitt so-arbete. tåv lektioner kvar sen får jag komma hem!  är så trött på skolan, det är inte sant...men på fredag är det valborg, chilledill!

Puss

CAN'T KEEP MY HANDS OUT THE COOKIE JAR


Gym Class Heroes - Cookie Jar


ITALIENRESAN

Under min Italienresa har jag...


...suttit i solen på Spanska Trappan,


varit i St Peterskyrkan,


kollat utsikten över Rom,


sett Colosseum,


bott på mysigt hotell och åkt serpentinvägar i bergen,


badat i Riccione,


gått uppför Vesuvius,


umgåtts med mina underbara klasskompisar,


gått guidad tur i Pompeiji,


tagit gruppfoto bland ruinerna,


varit i venedig...


...och åkt gondol.


UNDERBART!


MÅNDAG

Strax ska kag ta och promenera till skolan serrni. Hade ingen engelska så har bara spanska som börjar halv tre, chilledill. Har suttit och försökt plugga lite men fastnar hela tiden med annat, nu äre au pair familjer som gäller, har börjat mejla med flera som verkar himla trevliga!

Puss


söndag

Okej, Italien var grymt. Vi var på en massa olika ställen och såg jättemkt verkligen! Det kommer mer bilder när jag fått alla andras bilder, min kamera är så jävla kass så mina bilder är inte så bra... Ni får en från Venedig iaf! :) Nu ska jag snart iväg och jobba, inte jättetaggad...men men, klarar väl det med ;)


Home sweet home

Jag är hemma! Rätt skönt faktiskt även om jag haft det superbra i Italien :)
Berättar mer imon. Nu ska jag sova.

Puss

13 TIMMAR KVAR

                                                                       I T A L Y

Ja, om tretton timmar åker bussen! Kommer bli awesome!! Första stoppet i Italien blir Rom där vi ska sova på hotell, kmr dit vid 14 på måndag efter den väääldigt långa bussturen. Sån himla tur att vi åker buss, hade vi flugit hade ju planet blivit inställt! Jag kmr antagligen inte blogga på en vecka nu alltså så ni får klara er utan mig, lovar att uppdatera när jag kmr hem...med MÅNGA bilder! :)


                            Lägger in en bild från vår Stockholmsresa i ettan bara för att, HAHAHA!


I can see it in your eyes, you're scared

<3


bild google


HOT STUFF

Jag måste plugga nu.


2 dagar kvar



PUUWSS

fail, jag hade tagit kort på min mkt fina egengjorda latte men märkte sen att det inte fanns något minneskort i kameran och hitta inte sladden... den ser inte alls lika god ut nu när jag druckit och ätit upp allt skum! jaja, det är tanken som räknas (:


JUST WANTED YOU TO KNOW

YEES! dom har sopat bort gruset från cykelbanan så nu kan jag köra racer hela vägen till skolan!

BEST FRIENDS

Fick bilden av bästastesofiaihelavärlden! ♥


I WILL MAKE YOU MINE

PARTY IN ITALY


Kato - Turn The Lights Off

ItaloBrothers - Love Is On Fire


It's a difficult world we live in

hatar när calleballe loggat in på spotify...så himla jobbigt att logga ut honom och sen logga in igen! (dagens I-landsproblem)

trött...

ja, jag och sofia börjar kunna alla gator i göteborg nu iaf. hahah, mötet me blueberry gick bra, jag fick reda på det jag ville så nu kanske det blir australien nästa år! (sofia, amanda och fanny...ni ska med!) jag fick till och med shoppat lite! en tröja, nagellack och ett hårband. I ♥ REA! HAHA.

Imon har jag prov i foto och sen drar jag till tandläkaren för att få spänt tandställningen...hoppas bara såå att jag får ta bort den innan studenten! (ännu hellre innan balen)

Puss

the sky's the limit

Igår var fick jag och alex iaf fixat kostym till balen till honom! Grymt, han köpte den första vi hitta! Och så satt vi ute i solen och åt glass, hahah jag var mätt hela kvällen sen. Skönt att det är klart iaf :)


¡Buenos días!

God morgon!

Härligt med torsdag elr vad säger ni? Dock inte riktigt lika fint väder som dagarna innan, men det kanske kommer. Kort dag i skolan, bara fysik (även om den är typ tre timmar lång) och engelska. Sen bär det in till den stora staden med Sofia (!) för att snacka lite med blueberry. De har nämligen informationsmöte idag men såklart glömde jag att anmäla mig så nu får jag ingen fika ): men sofia lovade att jag ska få hennes latte så jag klarar mig nog. Ska se om jag behöver shoppa något till italien också, kanske ett par shorts... Måste börja packa idag. Solglasögon har jag iaf!

Hahah förresten, jag har sökt en spanska-kurs på högskolan nu! Förstår inte riktigt varför men det kändes bra. Vill faktiskt lära mig lite bättre spanska :)

Nu måste jag göra mig i ordning för skolan!

Puss

you bring me closer to love

just det! nedräkningen!


                                                               4 dagar kvar


boys vs girls

HAHA! stämmer ganska bra eller?





SNYGG, SNYGGARE, SNYGGAST

Jag vet, jag har världens snyggaste kusin!



älskar dej.


do me a favour, tell me what you think about me

Förlåt för alla bilder på mig, finns bara inte så många andra att ta kort på när man plötsligt får fotograferingsabstinens och inte orkar vänta. Haha, måste ha en ordentlig photoshoot någon dag, någon som vill vara med? Ni får iaf nöja er med mig tills dess (:

Har tagit en liten tupplur med bror så nu ska jag försöka ta och börja med min krönika! Wish me luck!


hjälp?


- ja pappa, han är en mystisk man... (by c-j)


tisdag

HEHE, having a great fotolektion!



SOFIA

SOFIA ÄR HEMMA! :D
Superduperdunderbra! HEHE <3
Det är soligt dag också, dock går jag till fyra idag så blir nog ingen solning... Måste verkligen plugga idag!



måste börja nedräkningen till Italien också:



                                                              5 dagar kvar


snart så...

Jag längtar skitmkt till Italien nu! På söndag morgon påbörjar vi vår bussresa neråt i Europa. Vi ska bland annat till Rom, Venedig och Pompeiji. Sen skulle vi möta italienarna i en fotbollsmatch också så jag måste plocka fram min fotbollsutrustning! haha kommer bli bärsta kul! Undrar om man kmr ha tillgång till internet, antagligen inte speciellt mkt så får väl uppdatera allt sen när jag kmr hem. Blir nog en hel del bilder!

Varför jag är uppe så tidigt är för att jag kunde inte sova plus att om några timmar får jag träffa Sofia! jäklar vad jag har saknat den ungen. Fattar inte hur vi ska kunna vara borta från varandra i ett år, herregud det kmr aldrig gå! o:

Venedig
bild google

 


nu solar jag magen också

hmm...negativt med värmen:

- flugor
- SPINDLAR
- småkryp över huvudtaget!

usch det var en äcklig spindel här nyss, nu är den borta. bara den inte gömt sig och hoppar fram när jag minst anar det...usch.

eh sommar?

Alltså jävlar vad varmt det är! Jag sitter på framsidan och det typ bränner på mina ben! Ni ser ju bilden, jag är glad iaf för jag gillar sol. HEHE. Själv ser jag inte bilden så bra så den kan se ut hur som helst...men men det blir ju kul för dom som kollar! Som jag babblat om innan försöker jag nu komma på vad jag ska göra till hösten. Har hittat en rätt bra volontärressa till USA som verkar himla nice, så vem vet ;)


måndag igen, jag gillar det inte...

HEY! soon I'll be off to school. Värsta skönt väder så det blir cykeln! Ikväll måste jag ta mig en ordentlig funderare och bestämma mig för vad jag ska söka för utbildning elr kurs elr wtf. Om jag åker som au-pair till usa kmr jag nära sofia iaf (hahah kanske inte men närmre än i sverige) Hon kmr hem imon!!! :D YEEEES!!!
(många utropstecken)

Jag har köpt en ryggsäck, den är rosa. Drömde om den och att jag hellre ville ha en blå...hmm, får se. Ska ha den i Italien iaf, pallar inte släpa runt på alla grejer i en axelväska. It will kill my back! Måste börja kolla så jag har lite sommarkläder också, lix 20 grader är ju värsta sommarn! HEHE

Puss


LOVE IS ON FIRE



++++


Miley Cyrus - When I Look At You


everytime you're near, trouble disappear


it was just a fling, but I really don't regret a thing

just det, jag har sommarabstinens också.


BARA EN VECKA KVAR TILL ITALIEN! :D

musikberonde

Okej jag kan helt seriöst säga att jag är beroende av musik. Och kaffe.

I've got my sight set on you




sweet sixteen

CARL-JOHAN 16 ÅR




don't you wish that you could be a fly on the wall?

Jag känner mig skitstressad för att skolan börjar på måndag! har inte pluggat nåt överhuvudtaget på hela lovet, inte bra... Fick iaf träffat mina bästa kusiner idag även om det bara var en snabbis, får bli längre snart igen!

btw

SOFIA KOM HEM! <3

blå?

Jag fick glass med blåbär. Mina läppar är blå. Det går inte bort! o:

aj, nu blöder min läpp ist.


@ grandma & grandpa

yess, sitter här och chillar nu. hahah katastrofdag i stan! skulle träffa alex men då hade han glömt sin mobil hemma. lycka till att hitta nån i gbg när du inte har en aning om var de är och inte kan få tag på dem! herregud! hahah ja jag fick iaf gå runt en stund själv, fick med mig en rosa ryggsäck, och sen drog jag hem till mormor & morfar och åt, lyxigt! (: Nu ska jag snart dra iväg och se Shutter Island på bio, hoppas den är bra :D

Imorgon är det kalastajm för lillebror, mums med tårta och mums med kusiner! hihi hoppas bara c-j klarar av att göra allt själv nu när jag inte är hemma och kan hjälpa honom. hmm, förra gången han bakade glömde han sockret...

Puss

scaary

Jävlar vad läskigt att gå in i den hissen! HAHA!


Bilder härifrån


the chances I'm taking, sometime's might knock me down

Förra sommarens droglåt, började lyssna nu och gillar den fortfarande...texten<3


Rain on my soul

Jävlar vad många utbildningar det finns! Jag har typ 50 kilo kataloger i min säng just nu...
Fanny vill ha med mig på träning ikväll och det skulle nog behövas! sen ska vi ha myskväll har jag bestämt <3 Nu är strax mitt påskägg uppätet (bara några äckliga godisar kvar eftersom det var pappa som köpte det) xD hahah! måste ju ladda om jag ska träna sen!

Puss

never say never


The way you move ain't fair you know

I knew I wouldn't forget you,
and so I went and let you blow my mind



GIVE ME FIRE


VAD ÄR PROBLEMET?

Jag var tvungen att gå upp tidigt för att vara hemma hos mamma vid tio då en hantverkargubbe skulle komma hit men han har fortfarande inte kommit och klockan är liksom elva! herregud, dålig stil asså... Jag hade kunnat legat och sovit fortfarande!

Puss

Lars Leijonborg



H3H3, han är cool.


SOFIA KOM HEM!

Jag saknar sofia så himla mkt! Hon är för tillfället i Malaysia och blir negerbrun så att hon kan reta mig när hon kmr tillbaka. Hmm...hoppas det blir fint väder när vi åker till italien om två veckor så att jag också slipper vara likblek. Man kan seriöst ta fel på mig och ett spöke, läskigt!

Jag är på lite bättre humör så tror jag går och tar en macka innan jag ska nana.

Puss

brownie

mitt bruna hår!<3 hahah fast tror inte jag färgar tillbaka...än ;)




But all I feel is strange, in your perfect world.

Saknar konserten.






God kväll

Det är så skönt att bara vara ledig! Har hämtat bror så nu är han hemma, köpte kinamat och sitter nu och äter mitt påskgodis. Tror jag somnar gott ikväll, är värsta trött fastän jag sov till halv ett!

Puss

Maybe I'm out of luck, maybe I'm just blind


The Classic Crime - Seattle


HAPPY BIRTHDAY

GRATTIS BÄSTA BROR! <3
(Inlägget skulle egentligen ha kommit upp igår)

Akta er från vägarna för nu får han övningsköra :S Jag tänker ju inte åka med iaf! elr jo, så jag kan skratta när han får kärringstopp xd På lördag blir det tårta, hoppas någon god! Jag är sugen på tårta...det var jag igår också!




Ignore me, det är C-J vi firar! :D


And I told them I invented Times New Roman

Lite av det jag fick med mig hem igår. köpte världens sötaste rosa jacka också! :D



Dance Gavin Dance - And I told them I invented Times New Roman


Sådär ja

hahah nu var det vitt, very nice! och sommarbilder! ååh vad jag längtar!

designen

okej även om jag är nljd med bloggdesignen kmr jag nog snart ändra till vitt...det känns mer som "jag" HAHAH jag är en vit person -.-

Why don't you say so?

God morgon! Sovit gott? Ja, tack! förutom att et som vanligt blir skitljust i mitt rum vid nio-tiden då jag vaknar och inte kan somna om... wtf, what's wrong with my computer? den har fått damp elr nåt... nä såja, nu funkar det (:
Shoppingtur med mammi igår, himla nice och välbehövligt haha. pics later.

Idag hade jag tänkt kolla lite på utbildningar att söka, får se om jag hittar nåt bra. DET ÄR TVÅ MÅNADER KVAR TILL STUDENTEN IDAG! OMG! shit jag börjar bli lite stressad faktiskt. Fast fick köpt skor till balen igår iaf, skönt att det är fixat. Dom är grymt snygga! Jag är kär (; hahah.

Det är sol ute btw, riktigt vårväder! Måste nog ta en promenix sen för att ta vara på vädret (!) haha!

Puss så länge

bläbläblä

Jag kan inte sova.
Jag har ont i halsen.
Jag har hosta.

                                                                                                                      BLÄ!


You would not believe your eyes

Jag vill ha sommar! Här kommer lite bilder från 2009, ååh vad jag längtar!










aj


eh...jag fick precis locket från shampoflaskan i ansiktet... (Y)


I'm caught in the middle

Påsklov är det bästa lovet! Jag ska chilla hela veckan. Måste iofs skaffa rullgardiner till mina fönster, vaknade av att det var jätteljust...blä! Skulle egentligen åkt till kusinerna idag men det funka inte riktigt så får väl ta det senare (: Ska duscha och sen blir det påskmiddag i Stenungsund.

"Påsk är när man får äta påskharar, jag har börjat på min lite..."

HAHA!

Even when the rain falls

Jag saknar er mkt <3


AAAAAAAAH

VARFÖR FUNKAR INTE GOOGLE!? :@


RSS 2.0