2012-12-21

Går jorden under idag? Vi får väl se.. Förhoppningsvis inte eftersom jag har massa mysiga grejer att göra idag. Har tittat på julkalendern och ska fixa lite frukost nu, Benjamin sover som vanligt, får se om jag får upp honom lite senare. Sen tänkte jag ta mig in till stan och handla lite julklappar, träffa mormor och morfar och sen blir det Liseberg med Benjamin, Sofia och Niklas. Roligt att äntligen träffa dom igen! Ikväll är det packning som står på schemat, åker ju liksom till Gran Canaria imorgon, nervös. 
 
Puss

And then we just lived


2012-12-16

Imorgon åker jag äntligen hem till Göteborg igen. Nästa gång jag kommer tillbaka till Karlstad ska jag bara stanna två veckor innan flyttlasset går, känns ganska skönt faktiskt. Fick även veta idag att vi åker till Gran Canaria en dag senare än vad vi först trodde, haha så får en extra dag hemma och det är ju inte fel! Kommer bli lite sorgligt att inte fira julafton hemma med släkten men hoppas att vi kan fira både innan och efter resan istället. Ser fram emot att åka bort i alla fall. Det här året har jag nog slagit rekord! Trondheim, Norge och Val Thorens, Frankrike i början av året, Nice, Frankrike i somras, London för några veckor sen och nu blir det Gran Canaria. Riktigt roligt!

Sitter nu och dricker lite varm mjölk med honung, har detoxat lite idag efter ett gott julbord i fredags och pepparkakor, pizza och chips hos Camilla igår. Har haft en riktigt bra helg i alla fall, sprang sju kilometer i fredags så kaanske att jag orkar med Sylvesterloppet på nyårsafton, ska bli kul att testa på det!

Imorgon ska jag till skolan en stund och sen hem och packa klart, ska föröka hinna med en sväng till gymmet på morgonen också, om jag orkar hehe.

Puss


En dag på julmarknaden

 

Fredag

 
Ser fram emot en fin helg med snö, fika på stan, julmarknad, lussebullar, te och kanske bio.
Kommer bli suveränt.
 
Puss

-


Kan det inte bli lördag snart?

 
För då kommer mamma hit. Som jag längtar!
 

2012-12-05

Tar lite sovmorgon idag, fast sovmorgon kan man kanske inte kalla det när man går upp kl. 7 för att se julkalendern.. Men i alla fall, jag behöver inte vara i skolan förrän vid ett så har ett tag på mig. Egetnligen borde jag sova mer men jag kan helt enkelt inte. Känner hur stressen kryper i mig och allt blir bara pannkaka. Längtar efter jullov och att få komma hem till Göteborg, bara ta det lugnt och inte ha något onödigt plugg hängande över sig. I helgen bakade jag i alla fall nya frallor, de som var så himla goda, och åt lussebullar som jag och Benjamin bakade när han var här. Gott är det!
 
Puss
 

2012-12-14

Tog ett exemplar av studenttidningen idag, känns lite fräckt att se sitt namn tryckt.
 

RSS 2.0