SNÖÖ!

Ja, det snöar faktiskt här i London.. och är jävligt kallt! Väntar på att familjen ska komma hem, tror dom gör det typ nu, så jag kan jobba några timmar. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känner ju inte riktigt för att gå ut i det kalla vädret men vill inte hänga här hemma nu sista veckan :/ Ska se vad jag kan hitta på. Imorgon blir det iaf fika inne i stan (om jag kommer in vill säga, dom stänger ju av en massa vägar här pga snön!)

Jag sitter förövrigt och lyssnar på julmusik! Så himla mysigt. Har mummsat i mig tre scones också så är fullproppad, haha. Räcker med mat idag.

Igårkväll var jag på pub med Elin, Emelie och Ellinor. Vi drack mulled wine och åt ostbricka, mkt mysigt! :) Idag var jag en sväng i Wood Green med Nina och Michelle. Gud vad jag kommer sakna alla!

Puss

And as I start to run, I stop to breathe.


Mayday Parade - You Be The Anchor That Keeps
My Feet On The Ground


LET IT SNOW

Lite mysigt att komma hem till snö faktiskt. Hoppas den är kvar när jag kommer bara!


awesoooooome


A REAL MAN


LÖRDAG

Sorry, jag orkar inte redigera en massa bilder nu. Bra lördag iaf, hahah.



En vecka kvar.. helt sjukt.


FREDAG

Fredag förmiddag spenderades med Leila (sötaste ungen asså om hon är på bra humör). Sedan var jag så sjukt trött så det blev ingen utgång, jag somnade ist.. Fick ta igen det på lördan istället :)



19:32

måste. äta.

Fan jag är astrött och föräldrarna vill aldrig försvinna iväg på middag och barnen vill inte gå och lägga sig. Dom sa att dom skulle komma hem vid elva, så jag tänkte jag kunde gå ut efter, men om dom inte går snart så vet jag ju inte om det kommer hålla. Ska iaf försöka ta mig ut ikväll, alex, olivia och ellinor väntar på mig i camden haha.

ONSDAG



En tur till Wodd Green och jag hittade världens bästa julklappar! HAHA så jävla roligt. Men hemligt..
Ikväll slipper jag sitta barnvakt så det blir en pubrunda med Elin, Alexandra och Olivia. Bäst.
Det är btw skitkallt i mitt rum nu. Och mörkt.

Puss

BESÖK

Nu har dom åkt hem. Två veckor kvar innan jag ser dom igen. Skönt. Hahaha. Vår helg bestod av att gå, gå och äta. Visade dom runt alla turistsevärdheter och alla shoppingställen sedan var vi på bio, Harry Potter, och musikal, We Will Rock You. Grymt! Och jag fick äntligen min London-tröja.. nu är det bara starbucks kvar. Måste köpa lite fler julklappar också, har inte hunnit med så många så det får bli den här veckan.


Sötaste bilden på carl-johan här nere förresten.. NOT! Så jävla ful. HAHAH
Fler bilder kommer när pappa och calleballe har lagt in sina :)







SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!

DOM ÄR PÅVÄG! Just nu sitter dom på bussen till Golders Green där som ska byta till en buss till Muswell Hill och så går jag och möter dom där. Kommer nog inte blogga nåt i helgen, men lovar en fet uppdatering när pappa och calleballe åkt hem med mkt bilder :) Gud, dom är snart här ♥

Puss, ha en bra helg alla!

-

Friends, lovers or nothing, there can only be one.
There'll never be an inbetween so give it up


ONSDAG

Hej hopp.

Har städat lite här hemma och ska väl äta lite lunch snart kanske. Ville verkligen inte gå upp ur sängen i morse, var så hiimla skönt att sova. Var på mkt mysig middag igår på en cool restaurang. Vet inte riktigt vad det var för sorts mat, från vilket land liksom, men man beställde in en massa olika smårätter så man åt typ 1-2 grejer av varje. Det var värsta gott och bra att man fick så mkt olika. Efter det satt vi på en pub en liten stund innan jag var tvungen att åka hem. Usch, 5 december är snart ju.. hahah men, men det ordnar sig.

Har förresten fått ledigt på fredag också! Ska bara hjälpa till lite på morgonen men sen när pappa och carl-johan kommer kan jag vara med dom hela dan, super bra! TVÅ DAGAR KVAR! ♥

Nu ska jag upp och hänga tvätt.

Puss

TO ME IT HAPPENS ALL THE TIME

Tror ni jag får tillbaks min hatt imon förresten? Jag tvivlar ju lite på det.. Var ju en jävel som snodde den på Halloween! Dom lovade dock att jag skulle få tillbaka min hatt så får väl se om det blir någon middag och hattöverlämning imon, haha :)


HELLO WORLD

Här får ni se dom supergulliga örhängena som hängde med mig hem från Portobello Market igår och nedanför det min nya jacka!



AND I WONDER IF I EVER CROSS YOUR MIND





 


MÅNDAG

Har duschat och lagt ansiktsmask, sånt man ska göra. Nu ska jag ner och se om det finns nåt gott att äta och sen får jag kanske gå ut på en liten promenad tror jag allt. Det är värsta skönt väder, sådär friskt liksom.

Hoppas veckan går fort.

Puss

Jävligt bra covers



Asking Alexandria - Right Now (Na Na Na) (Akon Cover)


Tyler Ward - Slow Dancing In A Burning Room (John Mayer Cover)


herregud, fyra dagar kvar!

Jag tyckte inte det var alls längesen jag sa att det var två veckor kvar, nu är det liksom bara fyra dagar! Vid den här tiden på fredag är pappa och c-j antagligen på sitt hotell elr så äter vi lunch nånstans, jag längtar så himla mkt! Typ alla har haft familjen elr vänner här på besök (jag har ju iofs haft amanda iaf) och nu är det min tur. Kommer bli bäst.

Jag ska sätta mig och göra upp lite planer för helgen så vi hinner med att göra lite liksom. Fick ledigt på måndag så vi har tre heldagar tillsammans iaf :)


Kändisspotting?

Jag missad alla kändisar på premiären. När jag kom dit hade alla redan gått in i biografen.. buhu.
På vägen tillbaka till bussen kaaan jag ha mött Nicolo från X Factor, det var väldigt likt iaf! Och liksom även om det inte var han så var han ju snygg ändå, hahah. Fast jag tror det var han. Suck, nu blev jag lite ledsen för att han åkt ut igen. Men men, Matt är kvar iaf!


Bilder från google


THAT'S THE TRUTH

God morgon kära vänner. Jag har ätit frukost så ska börja med morgonens uppgifter som är: tvättning och strykning. Efter det blir det fika med Alexandra i Camden (även om jag egentligen inte har lust att gå ut idag för det regnar himlans mkt!). Ikväll är det galapremiär för Harry Potter and The Deathly Hallows så jag ska försöka ta mig in till Leicester Square och försöka få mig en bild elr två av Potter-gänget (HOPPAS!). Haha.

Puss

COFFE SHOP SOUNDTRACK



Should I write myself out of the history books
And mark a place in time for every chance you took?
Don't get me wrong, 
I know you've got your life in place
I've yet to take the hint, someday 
I'm sure I'll get the picture
And stop waiting up

When it all comes down
To a sunrise on the East Side,
Will you be there to carry home
The remains of my wasted youth?
This wasted time on you
Has left me shaking in waiting,
Shaking in waiting for something more


All Time Low - Coffe Shop Soundtrack (Unplugged)



Somethings wrong and I'm the one accused

Mina skor som jag inte visat (och nyinköpta strumpbyxor) ♥


Everyone knows I'm over my head.

Haha, ibland är det så veligt här. Skulle hämta Marni hade Dan sagt idag men när jag kommer till skolan säger Cherise (en annan au pair) att hon ska hämta Marni eftersom hon skulle på playdate hos hennes au pair-barn. Så jag fick gå hem utan barn idag.. Fast det gör inte så mkt, betyder bara att det är lugnt och skönt här hemma ända fram till ca 17.30! Gött!

Såg förresten att dom har svenska kakor i en mindre te/kaffe/sylt/marmelad/kak-affär här i Muswell Hill! Anna's Kakor, inte ofta men hittar det här liksom! Ska köpa såna nästa gång (dom hade pepparkakor) mums! Nu sitter jag här och äter soppa för att hålla mig varm, det är värsta kallt idag. Fast skönt kallt :)

Puss

Tell me can you hear my voice?



McFly - Shine A Light


Heeeeeeeej!

Tänkte bara säga hej innan jag somnar.. Har suttit på en bar med Nina, Michelle och Kati ett tag innan vi drog oss hemåt igen. Imon blir det lite shopping i Wood Green, najs. Jag har btw köpt första julklapparna för i år *hemligt* hahah.

Det är kallt i England!

Puss

BRIGHTON IN PICTURES










MÅNDAG

Hej hej nu är det måndag igen, känns som det alltid är måndag? Det regnar här. Mycket. Usch, så därför tänkte jag inte direkt gå ut idag... fast ska hämta tjejerna i skolan vid 16 och innan det kanske hinna med en fika med nina och michelle. myspys.
Igår var vi iaf i Brighton och gud vilken mysig stad det var. Jättefint och alldeles lagom. Vi hade tur med vädret också, hahah inte som idag liksom. Jag lägger in lite bilder i nästa inlägg (fast vet inte om jag orkar redigera dom).

Puss

myyysigt..

HAHAHA! Alex gillar den här videon vääääldigt mkt! HAHAHHAHAHAHHA!


Och mamma...

..du kan vara lugn, jag tog bara lite russin och aprikoser. det är väl inte så farligt? (hon tror jag håller på att bli en riktig fetknopp här borta, hah, kanske jag blir också)

btw, man blir ju sjukt kissenödig av te för alla som inte visste så efter den här veckan är det konstigt att jag inte kissat i sängen!

ANA GINA SHOW

Ana Gina Show – SVT Play

Det här gjorde min fredagskväll bättre! (även om pizzan var tillräckligt god..)
Haha spana in hennes show alltså.


TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nu drar jag ner och hämtar lite te och nåt mer att äta (har jag nåt stopp i min mage?). Längtar tills imon för då får jag träffa Alexandra som jag inte träffat på jäääääättelääääänge! (typ en vecka)

MIN FREDAGSKVÄLL



Helt okej faktiskt med tanke på att min hosta är som den är. Hade ju varit kul att gå ut och kolla på raketerna (fast jag hör dom ju iaf) men å andra sidan har jag inte lust att vara sjuk en vecka till.. Ska orka med shopping med Alexandra imon + barnpassning och en tur till Brighton på söndag så är nog bra om jag vilar. Hahah får gå all in nästa helg istället! AWEEESOOOOOOOME!! Nu ska jag se vad jag kan hitta för kul att kolla på för att underhålla mig.

Tjingeling, bilring!

Btw, mkt god pizza om ni frågar mig! Kyckling och pesto :)


TVÅ VECKOR

Ja, det är bara två veckor kvar tills pappa och c-j kommer hit! wiieeee! :D


Bara jag som tycker hon ser lite lömsk ut?


HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH!


Barn kan vara otroligt charmiga ibland.


Marni: "I'm gonna chop your head off!"


du, du, duru, duru, baby what if?



pics from weheartit


Jul, jul strålande jul..

gud, jag har blivit värsta sugen på jul nu, ge mig nu liksom c:


bild från förra årets pepparkaksbak


TORSDAG

Det är ju verkligen ingen som kan klaga på att jag bloggar för lite den här veckan iaf! Idag mår jag lite bättre men har fortfarande väärsta hostan och snor i näsan.. Orkade ändå ta mig ut från huset där jag varit instängd i tre dygn för att köpa mig en tidning och lite kaffe (starbucks i muswell hill hade inte irish cream-syrup!). Nu ligger jag i sängen igen, det var mkt kaffe så orkar ingen lunch nu, hahah, och är slut efter promenaden (jag gick jääättelångt, ända till bussen och tillbaka!). Ska ta till vara på dom sista två timmarna med lugn och ro här innan barnen kommer hem från skolan.

Ikväll är jag barnvakt, kul barnvakt liksom. Kommer antagligen ligga däckad i soffan hela kvällen. Nä men föräldrarna brukar lägga barnen innan dom går så det är nog lugnt. Imorgon är det förresten Bonfire Night här så ska väl försöka kolla lite på fyrverkerierna om jag orkar.

"Guy Fawkes Night, also known as Bonfire Night, is an annual celebration held on the evening of 5 November, and marks the failed Gunpowder Plot of 5 November 1605. Originally made a public holiday by the Thanksgiving Act of 1605, the occasion is celebrated primarily in Great Britain, although some former British colonies also mark the occasion. Guy Fawkes Night was celebrated in Australia until the late 1970s, when the sale and public use of fireworks was made illegal, effectively abolishing the celebration. Festivities are centred on the use of fireworks and the lighting of bonfires."

Wikipedia in my

Puss


Erkänn gulliga muggar starbucks har nu inför jul!


WE'RE GOING DOWN

Btw, måste bara säga att jag kommer bli en utomordentlig hemmafru. Har blivit berömd av min värdmamma för min strykning! Haha hon tyckte jag bara blev bättre och bättre och att jag snart kunde öppna en strykningsfirma (never ever säger jag bara). Hahah jag tar det som en komplimang iaf!

Och i helgen pratade jag med en australienare och han trodde att jag var engelsk. Han sa att det lät som jag kom från typ från södra England, coolt va?

I'M SWEDISH AT HEART

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag saknar sverige. Och Göteborg. London är nog lite för stort för mig egentligen. Det blir liksom lite för mycket och man försvinner mer i mängden. Staden är underbar och det finns ju alltid något att göra, man ska bara veta var man ska leta. Det är det som är lite svårt när man kommer ny hit, man har ingen aning om någonting överhuvudtaget. Nu kommer ju jag hem om en månad (omg, bara en månad kvar!) men jag vet att jag kommer komma tillbaka hit nån gång, det är jag säker på. Once London, forever London liksom ♥




GOD MORGON

seriöst, jag får damp på min dator. När jag går in på internet så bara scrollas alla sidor ner till botten liksom. Och det går inte att komma upp igen! Så då får jag sitta och uppdatera typ tusen gånger (inte ens säkert det funkar då ändå). ååååååååh, jag blir så trött!!

Har varit nere och gjort gröt och en kopp te till mig så nu ligger jag i sängen igen. Härlig vecka asså! Kommer inte behöva hjälpa till med barnen mer än kanske hämta dom i skolan imon så rätt soft ändå, även om det suger att ligga inne hela dagarna. Ska iofs försöka komma ut på en promenad idag iaf, kan vara skönt tror jag.

Puss

BABY THE SKY IS FALLING DOWN



pics from weheartit


AS LONG AS YOU'RE AROUND ME

Hehe.. jag har iaf städat köket nu och dammsugit nedervåningen så fått gjort lite iaf :)
Ligger i sängen, lyssnar på min soft-lista på spotify och dricker te. Så ska det va!


TISDAG

god morgon. vaknade av att barnen är uppe men föräldrarna tar hand om allt på morgonen nu, snällt av dom att låta mig sova! tror till och med att dom pratade om att pappan ska hämta tjejerna i skolan sen också. hahah men inte så konstigt, jag var typ helt förstörd igår och låg i sängen i princip hela dagen (kollade twilight 5 gånger, bra jobbat?). idag känns det lite mer som en ordentlig förkylning, ska droga lite värktabletter igen snart.. känner att det här blir lite för många klagoinlägg men det får ni stå ut med nu, haha.

btw min kompis elin var på mcfly's releaseparty igår på koko, vaddå att jag är avundsjuk!? har ju inte lagt upp några bilder från vår mcfly-konsert än men jag har glömt att få bilderna av elin, kanske kommer nåt nu i veckan vi får se.

puss


I THROW MY HANDS UP IN THE AIR


McFly - Dynamite (cover)


PROUD, SATURDAY



LET ME SIGN


Robert Pattinson - Let Me Sign


Twilight, tredje gången på 24 timmar

I'd never given much thought of how I would die
But dying instead of someone I love seems like a good way to go.


SJUK

Usch, jag är sjuk! Verkligen jättesjuk. Dagens huskållsarbete bestod av att tömma och sätta på en ny tvättmaskin, sen var jag helt slut, kommer inte orka mer. Får se om Dan kanske kan hämta tjejerna i skolan istället för mig, gud vad jag kommer vara trött ikväll om jag måste jobba mkt sen.. Blä jag vill inte vara sjuk, speciellt inte den här veckan när jag skulle jobba extra mkt!

RSS 2.0