happy new year


Hoppas alla får en jättebra nyårsafton och ett ännu bättre 2011! Glöm inte att försöka hålla nyårslöftena, det ska iaf jag försöka göra (hahah vet ju att det alltid går så himla bra). Puss vi ses nästa år, då ska det hända grejer!

 


god morgon, god morgon.

Min dator är frisk igen! (för stunden iaf)
c-j blåste ur den helt så förhoppningsvis håller den sig ett tag till nu. Därför kommer jag bli bättre med bilder och bloggen eftersom det är typ därför jag inte hållt på så mkt.. så jävla tråkigt att hålla på att fixa bilder när man ändå inte ser hur andra ser dom, allt blir jättefult och datorn krånglar.

Just nu sitter jag och äter frukost, ska träna på nyprspasset på friskis med sofia om en timme. Sista träningen för 2010. sjukt.

jaja, nu är kaffet klart!

Puss

JUST OWN THE NIGHT

           


THE HEART NEVER LIES

KAAAFFFEEEE!

hmm, pappa hurrade och sa att han lyckats.
- med vaddå? undrade jag.
- ja, med att göra dig beroende såklart..

Jag ska snart dra ner och träna lite, sen hem och ha lite myskväll med flickorna. mkt trevligt.

Puss

IT TAKES SOMETHING MORE THIS TIME


David Gray - This Years Love

LOVE IT

Dolce & Gabbana Summer 2011




DO YOU EVER FEEL LIKE A PLASTIC BAG?


GONNA GO WILD

jag är btw SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ LONDON NU!

sofia & lovisa.
london.
kan inte bli bättre.

I COULD GET USED TO THIS

Jag och brorsan drog en tur på stan för att kolla rean, kom hem med några påsar iaf. Fick med mig ett par svarta jeans, en svart skinnjacka och, ÄNTLIGEN, ett par nya stövlar! hahah det behövdes verkligen, nu slipper jag frysa om fötterna.

Har haft en mysig jul, om en lite annorlunda, men helt okej. Jag känner dock att jag ätit konstans i sådär tre dagar typ så det är väl inte jättebra, hahah får bli friskis imon om dom har nåt pass. På nyår verkar det bli middag hemma hos malins boyfriend med tjejorna, blir nog himlans trevligt!

Har inte fått svar från jobbet jag sökt men vi får väl se om dom ringer imon kanske, annars får jag sätta upp vikarietiderna för förskolan för januari ist. Just nu är jag himla glad ändå, spelar ingen roll hur det blir.

Ska väl försöka sova så det kan bli morgon någon gång liksom.

Puss

GOD JUL

hmm..jag spräckte precis mina favoritbyxor, inte bra. förövrigt är jag proppmätt av all julmat (precis som det ska vara alltså). upp i ottan för att träna julpass på friskis, hurtigt värre haha, och sen var vi hemma hos mamma och åt jullunch. lite senare åkte vi till annika för att träffa pappa och resten av annikas familj och öppna lite fler julklappar. nu ska jag bara chilla, imon blir det att sova lääänge och sedan förbereda för middag och utgång. ska bli jättemysigt!

Over and out.

100%


MERRY XMAS KISS MY ASS

All Time Low - Merry Xmas Kiss My Ass

DOESN'T FEEL LIKE CHRISTMAS AT ALL


ONSDAG

hej hej. jag och bror drar till stan för lite julklapsshopping. kommer antagligen vara fullt kaos i stan haha men det blir nog roligt, hoppas bara jag kmr bli klar med allt idag. för övrigt är amanda hemma men vill hon träffa mig? nej, hon är sjuk och har annat att göra.. snart våldgästar jag henne elr nåt!

Fortfarande än massa snö här, blir nog en riktigt vit jul!

Puss

THE TRUTH IS A TERRIBLE THING

Var på Jul på Liseberg med kusinerna, mysigt men vääldigt kallt! Jag och frida hann mumsa i oss varsin våffla och dansa dansmatta, sedan åkte vi hem till mormor & morfar för att äta middag. Var på första anställningsintervjun igår, gick väl okej, och andra idag.. nu är jag alltså anställd vikarie för förskolor i Kungälvs Kommun haha känns bra.





five cups of coffee and I'm still alone.

Bokade precis flygbiljett till London för 14-17 januari! Jag är glad!!

ALWAYS REMEMBER ME



Ry Cuming - Always Remember Me

London, staden som inte tål snö.

Tänker på alla mina vänner i London som är fast där i snökaoset. Tror säkert att dom kommer kunna flyga hem innan jul, det hoppas jag verkligen, men förstår att det är jobbigt när man inte vet. Håller tummarna för att flygplatserna snart är öppna och att inga fler flyg ställs in! ♥

but we were lost.


LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD

På måndag kommer amanda hem!! och på torsdag kommer linnea! åh vad jag längtar! för övrigt är det julafton om typ en vecka. sjukt. Jag har hunnit köpa de flesta julklapparna nu iaf, det får nog räcka.

ÅRETS JULKORT

Även i år fick jag äran att göra familjens julkort *host* hahah så här är resultatet som jag snabbt slängde ihop igår (vår familj har sådan otroligt bra framförhållning, som alltid!). Även om jag inte är jättenöjd så kom vi alla med på bild iaf och det är det viktigaste, haha.




Nu ska jag snart dra till arbetsförmedlingen, ska ha nåt sorts möte. Känns lite onödigt nu när jag och Sofia bestämt oss för att åka till London i februari men skit samma, lika bra att ha det gjort. Skulle åka till m&m idag också men får se.. det är SVINGALT ute så vet inte om jag vågar mig ut på vägen, inte till gbg iaf. Håller mig kanske i kungälv idag.

Puss


I've had no so many words but I had no courage


WATCH ME WHEN I FALL


jobbigt liv alltså

herregud jag har såå mkt den här veckan! Liksom jag ska hinna skriva mitt cv, baka julgodis, köpa julklappar, laga mat, äta mat, sova, sova lite till, söka lite jobb kanske, kolla efter lägenheter, sova lite mer, träna lite också så jag orkar äta fler lussebullar, baka pepparkakor kanske man ska göra också? och baka fler lussebullar eftersom jag antar att dom snart tar slut..och vi får inte glömma glöggen! jobbigt det här med ledighet plus att det närmar sig jul.. jobbigt.

I ♥ MY BROTHER



I FOUND IT!


btw

jag måste ju ändra min header nu! får ta det nån dag i veckan kanske..

no way.


MÅNDAG

Sitter och skriver mitt cv, tråkigt.. känns som jag skrivit det minst tusen gånger redan! Nu ska det göras på engelska också, herregud. Ska iväg och träffa Lisa sen vid 2, ska bli mkt trevligt att träffa henne igen! Annars har jag inte så mkt nytt att komma med.. förutom att det inte ens är två veckor kvar till julafton och att jag har bestämt mig för att åka tillbaka till London en sväng den 14 januari, får väl se hur det går.

Puss

.


FREDAG

aj, jag sträckte precis mina ljumskar när jag skulle öva mina dansmoves. illa.

testade min nya kamera, helt okej. inget superkap men den funkar :) ville bara ha nåt snabbt så jag kan ta lite bilder och slippa bära runt på systemkameran för den är tung! Har lagt över alla bilder och all musik från min dator till den externa hårddisken också så jag kan lämna in min dator som är kass!

Ska se om jag får hit Fanny en stund kanske, annars får jag vänta tills Becka och hennes fransk kommer hem från Liseberg så vi kan åka pulka. Iofs är det typ skitmörkt ute men ska väl funka ändå elr? haha vi får se.

Puss

BUT YOU WON'T DO THE SAME


SNOWY DAY




TORSDAG

Har suttit och sökt en massa jobb på nätet men verkar ju sådär.. Får nog ta och börja ringa istället. Känns så himla onödigt bara! Jag menar jag funderar ju fortfarande på att åka tillbaka till London efter nyår och då kan jag ju ändå inte starta en anställning här nu liksom. Vill bara ha ett extrajobb vid sidan av.. Btw kom jag in på två kurser på Göteborgs Universitet och en på Umeå Universitet, flytta till Umeå kanske? hahah elr inte. Anyway, ska iväg och träna ikväll hade jag tänkt, imorgon ska jag försöka köpa en ny kamera och kanske träffa Rebecka.

 

Puss

 


SWEDEN

Hemma. Konstigt. Jag har liksom lämnat allt i London. Där kommer livet fortsätta som vanligt. Här hemma fortsätter allt som när jag lämnade det, förutom att många kompisar är borta. Väldigt skum känsla det här, känns liksom inte ens som jag har varit borta! Saknar redan London lite även om det är jätteskönt att vara hemma!

WAIT FOR ME LONDON!

HEJ DÅ LONDON ♥

Sista dagen, taxin kommer imon kl 04:30. Ska ta till vara på dagen så ska till Camden, var annars liksom?
Har sagt hejdå till Elin, Emelie och Alexandra.. Nina och Michelle kommer hit om en stund så ska få träffa dom också! I WILL MISS YOU! Lunch med familjen nu.

Puss ses i sverige!

-

                             I've met so many like you, 
   
                                                                             still I thought you'd be different..


NÄST SISTA DAGEN

Sjukt. Imorgon är det min sista riktiga arbetsdag (förutom babysittingen på fredag då). Känns konstigt men så himla skönt! Jag vill åka hem men ändå stanna kvar, men inte i familjen. Den här tiden räcker alldeles lagom. Jag har testat och kanske var det inte riktigt min grej det här att ta hand om barn, men jag är en erfarenhet rikare iaf!
Nu har jag kommit hem från middag med Elin och Emelie på La Porchetta och sen gick vi och drack svensk cider, vinter edition. Goott! Ska sova eftersom jag bara sovit typ tre timmar i morse..

Puss

RSS 2.0