GRILLKVÄLL

Lite bilder från förra helgens grillning at my place :)


SO THIS IS WHERE WE'RE GOING

Ojdå, bloggtorka här.. jajjemen. I alla fall, livet rullar på och jag jobbar och chillar. Har ju varit så himla skönt väder veckan som varit så har inte direkt suttit vid datorn mer än nödvändigt. Idag är det dock lite kallare och någon sol kan man inte se, blä, fast kan ändå vara rätt skönt med lite sådana dagar emellan så man inte steks ihjäl eller nåt. Sitter och dricker lite kaffe nu, har delat ut lite flyers inför Friskis & Svettis "Takstolsfest" som dom ska ha på lördag, haha. Med det menas att man firar att takstolarna för deras nya lokal är på plats (inklusive ett gött betonggolv), vilket resulterar i en massa god fika, aktiviteter och ett kul jympapass i den ofärdiga hallen. Får hoppas det inte regnar bara som det stod i tidningen idag.. Hade ju varit lite segt med tanke på att det inte finns något tak!

Ikväll blir det jobb, eller ah, jag börjar kl 16 men tänkte hinna med en springtur eller en runda på gymmet innan dess samt fixa nån god lunch. Åt asgod currykyckling igår som gick jättesnabbt att göra så det kanske blir något sådant idag igen, haha. Variation är inte min starka sida ;)

Och just det! Huset till v. 27 är bokat. Nice, here we come!
Kommer bli så himla skönt att åka på solsemester igen och bara ta det lugnt och ha det gött en vecka med släkten, har verkligen längtat efter det här. 1 Juli bär det av alltså och vi ska bo i ett stort poolhus i Nice, Frankrike, någorlunda nära havet. Jättefint! Här kommer lite bilder från hemsidan:




Inte mina bilder alltså, tagna från hemsidan homeaway.se

Ser rätt gött ut va? ;)

Pusss

KEEP ON DREAMING

Herregud vad lite regn kan göra en på dåligt humör. Lite. Plus lite mer regn och så lite blåst på det. Suck. GE MIG SOMMAR!

Fick i alla fall fixat mina stövlar så nu kan jag använda dom igen, gött. Fick dock inte träffat Benjamin som vi tänkt eftersom han var kvar i skolan, men men.. Har kommit in i Hungerspelen ordentligt nu så måste fortsätta läsa, spännande ju! Det med lite fruktsallad till blir ändå en helt okej kväll. Förkylningen har inte brutit ut än och halsen känns bättre idag så det är bra, kanske klarar mig även denna gång!

Puss!


NATTI NATTI

Ska sova nu strax faktiskt. Ser fram emot en solig morgonpromenad när jag vaknar (man kan ju alltid hoppas) och en god frukost på det.
Gonatt på er goingar!


SEEMS LIKE FOREVER


be brave.


DON'T JUST ACCEPT IT

Usch, känns verkligen som jag håller på att bli förkyld nu, inte alls kul. Har ont i halsen och näsan har börjat rinna.. Hoppas jag blir bättre till helgen bara eftersom det är grillning hos mig då! Har även bestämt att det ska vara fint väder då så vi får väl se om jag lyckas, haha.

Puss


-


ALWAYS RAIN

Hur svårt kan det vara att hitta en vit, enkel skjorta (om man inte vill betala på tok för mycket)? Tydligen apsvårt eftersom jag varit runt typ överallt. Till slut fick jag tag på en på Dressmann, haha funkar nog bra det! Ska ha den när jag jobbar i bufféköket på Gothia Towers imon, lite uppsving från det vanliga caféarbetet kanske? Vi får se.

Jobbade i alla fall på förmiddagen idag och åkte sedan in till Kungälv för att i sista stund få tag på en skjorta (ovanligt liksom). Ikväll blir det lite mer utbildning och förhoppningsvis lite träning på det. Helgen blir fullspäckad med jobb även om jag har rätt bra tider faktiskt! Gothia fredag och lördag, sen hemtjänsten på söndag kväll.

Är värsta trött, seg och allmänt på bara-ligga-hemma-och-göra-ingenting-humör. Beror nog på vädret. Hade antagligen annars varit ute på en långpromenad at the moment som oftast kan få en på lite bättre humör. Ser fram emot hotellfrukosten imorgon i alla fall, varför jobbar man annars på Gothia, om inte för frukost- och lunchbuffén? ;)

Puss

TISDAG

God middag! Jag har nu äntligen fått mon deligation och mitt schema för sommaren, känns ändå som det blev rätt bra förutom att jag jobbar på midsommaraftons kväll.. Men men, inte så mycket att göra åt. Var ute på en lång morgonpromenad på typ 9 km och nu ska jag snart pallra mig ner till Friskis för att köra cirkelfys! Efter det tar jag tåget direkt till Benjamin och har det lite mysigt, kommer antagligen vara helt död ikväll, haha. Nej, nu får jag packa ihop mina saker faktiskt!

Puss


CATCH IT


INSTAGRAM


SOMEWHERE IN BETWEEN

God förmiddag på er! Jag har ätit lite frukost efter min morgonpromenad så nu sitter jag och chillar lite. Ska iväg på introduktion med bemanningsenheten senare idag och innan ska jag ringa lite samtal bara, annars inte så mycket. Träning ikväll, kan behövas efter den här helgen, haha. Jag och Benjamin hade bestämt att vi absolut inte skulle äta pizza till middag igår och precis då ringer pappa och säger att dom ska ta med sig pizza hem.. suck. Haha, nej det var gott men nu blir det till att bättra sig lite (även om det finns en hel del rester i kylen som antagligen kommer få bli min middag ikväll).

Så skönt med sol men saknar den där riktiga värmen som det var här några dagar. Vill ha sommar nu och kunna gå runt i shorts och linne, ligga på altanen och sola, grilla och sitta ute hela kvällarna, äta frukost i morgonsolen.. ja, ni fattar.

Puss

RSS 2.0