2013-02-23

Äntligen, efter tre veckor i sängen typ, känner jag mig lite piggare och livet börjar återvända. Var och kollade in Friskis&Svettis invigning och blev supersugen på att träna, men, det får vänta tills jag känner att jag är helt frisk! Ikväll blir det lagom kvällsunderhållning i form av bio, passar min aktivitetsnivå perfekt. Skönt väder är det också, blev på riktigt bra humör när jag promenerade hem för en stund sen!
 
Puss

You tell all the boys no


-


2013-02-12

Har tagit det rätt så lugnt ännu en dag, har dock hunnit med lite ärenden på stan och lunchdejt med Benjamin (dock en väldigt kort en).. Imorgon blir det förhoppningsvis ett yogapass på kvällen, så som jag längtat! Förkylningen är nästan borta men jag känner att jag fortfarande inte är helt bra så det är nog bäst att ändå ta det lugnt den här veckan också. Längtar sååå tills jag får träffa mina brudar i Lund, kommer bli superbra verkligen!

Puss

2013-02-10

Fortfarande sjuk.. Ligger i sängen hemma nu och har tråkigt, blir så rastlös efter att ha varit sjuk i över en vecka! På torsdag åker jag i alla fall till Lund och då tänkte jag vara pigg och redo så ska vila upp mig tills dess. Blir kanske inget jobb förrän nästa vecka då men det får väl vara så. Pappa skulle komma hem med lite fiskgratäng sedan till mig från Annika, skönt att man får mat i alla fall, hehe. Har pluggat lite idag ändå och tagit en promenad så jag är nöjd, tänkte se på Monsters Inc och äta chokladmousse resten av kvällen!

Puss

LACK OF INSPIRATION


Pretty


2013-02-06

Jag ger upp, 1-0 till förkylningen. Har tagit alvedon och legat i sängen mest hela dagen. Nu står bror i köket och ska steka pannkakor, nyttigheterna flödar den här veckan! Äh, är man sjuk så är man.. Längtar tills det här är över så jag kan komma igång med jobb och träning, få lite att göra igen.

Puss

RSS 2.0