En helt vanlig söndag morgon i Karlstad

Tänkte att Jagger väl börja blogga lite bättre igen nu när jag har flyttat, JAG ÄR I KARLSTAD FGS! Flytten igår gick jättebra och det mesta fick plats i bilarna, mamma får ta med sig lite mer grejer sen när hon kommer upp igen i veckan allteftersom jag kommer på vad jag mer behöver. Vi fick iordning i lägenheten rätt snabbt i alla fall, hade ju bara mitt rum och köket att fixa lite resten får vi ta när mina flatmates kommer också, så hann med en liten kvällsfika innan mamma behövde åka hemåt igen. Efter det tog jag och Benjamin en liten kvällspromenad för att hitta nån affär och kolla in området. Kom fram till en stoor Ica där det även fanns Elgiganten (till Benjamins stora förtjusning), Lager 157, Stadium outlet och Jula, 1km från vår lägenhet så det var gött!

Idag blir det lite sightseeing i Karlstad, en tur till Ikea och inhandlande av allt jag behöver för morgondagens första skoldag, läskigt. Nej, nu ska jag upp och laga frukost, koka lite ägg och så!

Puss


TISDAG..

..och mindre än en vecka kvar tills jag flyttar till Karlstad, det är inte klokt! Blev inringd till jobbet ikväll också så får väl pallra mig ner och jobbar några timmar men sen, sen ska jag vara helt ledig!

Hade en mysig middag och skönt häng i söndags och igår fick jag mina naglar gjorda på salong för första gången plus hann hem för att träna med Sofia. Idag ska jag äta låång frukost, kanske ta en cykeltur in till Kungälv för att fixa lite saker och sen hem igen för att byta bilder med Sofia, dom flyttar ju liksom till Umeå nu så kan ju vara bäst att ta tag i det innan liksom, haha.

Puss


LAST DAY

Sista dagen på jobbet, underbart. Ikväll blir det tapas på Manana med min fina Benjamin, ska firas att jag är ledig! Sedan väntar en veckas ledigt med en hel del packande, planerande och inköp av diverse nödvändigheter inför flytten..spännande. Sista minuten-ångest och fjärilar i magen kommer trängas med en himla massa tankar men det kommer gå bra och på fredag blir det flyttfest, oh ja.

Puss


I don't wanna do this anymore

Fan vad jag hatar det här! Kan inte vädret bara bestämma sig..? Eller förresten, ge mig höst på en gång tack.


RSS 2.0