'CAUSE THIS IS NOT MY WAR

Ny header nu också, kände att jag vill ha nåt bättre men den här får räcka så länge. Lite vår- och sommarkänslor skadar inte liksom!

Oh, och beställde precis klipptid! Ska bli skönt att få fixat det lite, är rätt sugen på att tona det också så ska se hur det blir med det :) 

TISDAG

Alltså jag är så sjukt trött. Fast sådär jobbigt trött så det känns som om jag ändå inte kan sova.. Asweird. Kunde inte somna igårkväll fastän jag var jättetrött liksom, ögonen ville inte blunda av någon konstig anledning men till slut somnade jag ju änan hdå. Sedan väckte pappa mig vid kl 6 bara för att jag kanske skulle bli tvungen att köra honom (hade sagt fel tid till taxichauffören eller nåt), det löste sig dock så jag slapp köra men kunde ju såklart inte somna om och har varit vaken sedan dess. När jag blir såhär trött mår jag typ dåligt och kan inte koncentrera mig för fem öre! Lyckat att sitta med matteboken framme då, får verkligen så mycket gjort..

Anyway, ikväll blir det träning. Ska bli superskönt och jag tror att det är det som behövs för att jag ska få tillbaks lite energi! Det och lite god mat så ska ni se att det blir fart på mig igen. Jag är riktigt sugen på att köoa nya träningskläder och mamma har lovat att vi ska fixa nya träningsskor till mig nån dag snart. Yes! Måste dock hålla lite i mina pengar nu, gick ju åt rätt mycket på skidresan så nu blir det till att spara till nästa resa! ;)

Puss

CUPCAKES

Bra tidsfördriv när man inte orkar räkna mer matte! Får vänta med att smaka en stund, är vääldigt svag för kaksmet så är nog mätt ett bra tag, haha :)


HOME SWEET HOME

Hemma! Ja, äntligen är vi tillbaks från vår resa till Val Thorens i franska alperna. Har haft en otroligt bra vecka med massa sol (även om det var molnigt några dagar, sådant man får räkna med) och himla bra skidåkning! Träffade sköna människor, hängde på after ski, lagade mat, åt mat, utgång, åkte skidor, solade, softade och allt sånt där man gör på skidsemester. Blev dock magsjuk sista dagen så blev en dags mindre skidåkning för mig. Bussresan hem på 30 timmar var därför inte heller så kul men jag överlevde och på kvällen fick jag ju äntligen träffa min fining igen efter 10 dagar så det var värt allt! Kan nog lägga upp lite bilder senare när jag orkar. Nu är jag jättetrött och jättehungrig, känns att jag har både sömn och mat att ta igen så det får bli kvällens uppgift. Lämna tillbaks skidorna ska jag göra också så fort pappa kommer hem! Ska förresten få ha bilen resten av veckan, woho, så jag och Benjamin planerar in lite roadtrips, haha. Eller ah, en tur till Tjörn räknas väl som roadtrip? ;)

Puss

TRY TO FAKE THIS, BIATCH.


LAST DAY, UNTIL TOMORROW.

Ojoj, mycket att göra de här dagarna alltså. Kom precis till skolan, ska ha redovisning av projektarbetet nu kl 9 så ska förbereda oss lite. Sedan blir det hem snabbt och fixa lite grejer, sen fika med Fanny och efter det in till stan för att gå på bio med Rebecka och Carl-Johan. Rätt bra dag ändå, kommer i alla fall kännas skönt när vi är klara i skolan! Fick med mig lite kaffe så väntar bara på att mina kompanjoner ska komma nu.

Imorgon är det första dagen på nästa kurs (där jag för övrigt inte kunnat bestämma mig om jag vill läsa matte eller kemi), blir spännande ändå! Sedan hem och hämta ut skidorna och det och sen hem till B för att äta middag och ha det lite mysigt :) Blir nog en bra dag det med!

Puss

I'LL PICK YOU UP WHEN YOU'RE GETTING DOWN

Åh, jag älskar den här videon nu och Rupert Grint och Ed Sheeran är ju  faktiskt rätt lika, haha! Så himla söt va.


Ed Sheeran - Lego House


TONIGHT IS THE NIGHT


Lite ögon-makeup från weheartit


SUMMER INSPIRATION


JUST LOVELY

Hej hej! Har haft en mysig helg tillsammans med B, chillat lite, spelat tetris haha och en liten utgång igår. Imorgon blir det skola igen. Måste börja packa inför skidresan också, får nog börja imon faktiskt. Måste hyra skidor och så också, usch det blir mycket nu.. Har ju redovisning av projektarbetet på onsdag och nästa kurs börjar på torsdag. Har fortfarande inte riktigt bestämt hur jag ska göra med det men det blir nog bra i veckan. Ska nog sova snart för tänkte gå till gymmet imorgon innan skolan :)

Puss

TORSDAG

God förmiddag på er! Jag sitter i skolan och försöker få nåt gjort, visst går det framåt men ändå lite segt. Väntar på mina kompanjoner som jag märkt är väldigt morgontrötta av sig, haha. Mysigt att få besök av B lite då & då också eftersom han sitter en våning ovanför mig och pluggar han med :)

Funderar på att försöka träna idag men får se om förkylningen försvunnit så pass mycket att det går, får väl ta en promenix annars i alla fall. Imorgon ska jag ta en tur i stan efter skolan med mami för att se om jag kan hitta lite skidgrejer.. Vi åker ju liksom om en vecka! Sjukt vad det går snabbt! Tänkte i alla fall fräscha upp min outfit lite inför resan så hoppas dom har lite kvar till mig i affärerna.

Puss


Bror & jag


IT CAN'T ALWAYS BE PERFECT


PICADILLY COFFEE & MEETING HOUSE

Har kommit på att jag faktiskt saknar vårt kära café. Jag vet att jag var jätteglad och lättad att få lämna det men saknar alla härliga människor och arbetskamrater!
Får väl ta en sväng förbi där när vi kommer till London och se hur det går för dom!

Haha, jag & Matteo vid öppning typ.

PUT THOSE MOTHERF*CKING HANDS UP

Ja, men vi börjar väl tagga inför Val Thorens redan nu eller? Åh, vad det ska bli roligt att åka skidor! Hur skönt som helst verkligen! Och med goaste brudarna också, kan ju inte bli bättre! Om mindre än två veckor åker vi :)

 


BLONDE AND AMBITIOUS

bilder från weheartit.com


KEEP YOUR EYES OPEN MY LOVE

Lite snygga grejer från bikbok.com


DET KOMMER ORDNA SIG TILL SLUT

Jag har så många planer och så mycket jag vill göra att allt bara knyter sig. Det står bara still. Men ska verkligen försöka ta tag i det här nu! Kunde inte somna inatt och sen drömde jag konstiga drömmar när jag väl hade somnat. Vaknade tidigt när pappa kom ner och frågade om jag ville ha frukost. Ville först ligga kvar och sova men sen vågade jag inte det, haha drömmern satt kvar, så jag gick upp och åt med dom ändå. Skulle ha gått till skolan men känner mig inte redo, min förkylning har satt sig i näsan nu också, förutom halsen, så nyser och snorar och håller på. Vill verkligen bli frisk så jag kan träna och göra grejer och därför tänkte jag vara hemma även idag och kurera mig. Ska ändå sitta med skolarbetet hemma så det är nog lugna puckar hoppas jag!

Puss

TUESDAY

Det finns inget jag behöver bevisa för någon, mer än mig själv. Ibland kan det vara svårt att inse det. Att man inte har några skyldigheter jämtemot någon annan. Du behöver aldrig försöka vara någon annan än den du själv vill vara. Om det är det du strävar efter är det något bra men om du strävar efter att vara den person andra vill att du ska vara är det inte värt det. Uppoffringen är för stor och det kommer inte leda till att du mår bättre, tvärtemot kommer du antagligen må mycket sämre och det kommer inte hjälpa dig på det sättet som du tror. Försök aldrig vara någon annan än den du är men försök vara ditt bästa jag. Alla har dåliga stunder och dåliga perioder men sådant går över. Livet går upp och ner hela tiden men försök att ha mål och drömmar, det är det som får dig att röra dig framåt. Inte att försöka bli någon annan men att uppfylla dig själv. Det du vill och drömmer om. Det är sådant som räknas sedan i efterhand. Det är sådant du kommer komma ihåg och vara stolt över. Inte det andra drömmar om, utan det du gör.

HAPPY NEW YEAR

Och det blir London 2012! ♥


Tror 2012 kommer bli ett bra år! Idag känns som en sådan dag man inte behöver göra någonting, så det har jag inte gjort heller. Kollat runt lite bara och kommit fram till att jag behöver en himla massa nytt, dator och kamera t.ex. Funderar på en Macbook Pro och en Canon kompaktkamera, bara för att ha nån när jag inte kan ha med mig systemisen liksom. Är bara så himla osäker på vad jag ska välja eftersom alla tycker olika.. Men får ta en ordentlig titt och se vad som passar mig bäst! :)

 

Har kommit på lite nyårslöften nu också, hoppas dom går att uppfylla! Ska verkligen försöka i alla fall! Tänker inte skriva ner dom här men de handlar inte så mycket och fysik och utseende som många brukar göra. Känner att det finns andra saker att jobba på, haha även om träningen alltid finns med där också. Nyår är väldigt överskattat och förstår inte varför man inte kan komma igång med nya vanor även under året som går.. men det är väl något speciellt med ett nytt år, nya möjligheter och en nystart för alla.

 

Jag hade en jättebra nyårsafton i alla fall, hoppas alla andra också hade det!


Puss

 



RSS 2.0