TISDAG

Idag har jag jobbat konstant från halv nio till halv fem. Känner mig duktig! Efter det var jag ute och sprang en stund och sen kom familjens gäster så det är fullt hus här nu! Det har varit jättefint väder här idag så lite synd att jag inte kunde vara ute mer, men men.. Fick jättegod mat förut iaf. Pappan är verkligen superduktig på att laga mat!

åh nej, nu ska barnen kolla film på tv'n i vardagsrummet.. då blir det för mig att göra nåt annat. Får se vad jag kan hitta på, kanske finns nån bra film jag kan se på datorn :)

Imorgon kaaanske jag ska på bio på kvällen, beror på om familjen behöver mig elr inte. Man kan nämligen gå två för en om man har använder Orange (mobilen) på onsdagar! haha.



Min eftermiddag..


SWEET DREAMS

Nej nu måste jag nog sova! Vet inte hur jag jobbar imorgon så är väl tvungen att gå upp vid sju typ..
Idag sov jag till kvart i tolv, men var trött ändå.. undrar hur det kan komma sig.

Sov gott sötnosar!

KANELBULLAR

Okej jag känner mig jättetjock. Tror jag just har satt i mig sex kanelbullar.. inte bra.

Var hos Alexandra i Hamstead och bakade kanelbullar idag alltså. Eller ah, jag kollade väl mest på och smakade på degen, men det är sånt som behövs det med! Helgen har varit jättebra och jag har träffat mycket nya människor.

AMANDA NÄR KOMMER DU HIT!? JAG VÄNTAR PÅ DIG!



Middag hemma hos Vera (hennes bilder också)



På Jazz Café senare på kvällen, hahah :)

 


MAKE ME BEAUTIFUL

Hej hej!

Ikväll blir det tjejmiddag hos Vera med Alice, Petra och Sara. Ska bli värsta kul! Känner att jag behöver komma ifrån och ut lite så det blir bra :) Imorgon blir det nog shopping eller nåt och på Söndag Notting Hill karnevalen. Hoppas bara det är bra väder så man slipper gå med paraply hela helgen..
Undrar när jag får min lön, den kan behövas haha :)

Puss ha en bra kväll!

YEEEEEEEEEEEEEEEEES

McFly har UK tour i oktober!! EMELIE KOM HIT! (elr danny)
hahahahhahah, okej sofia fattar. anyway, jag ska dit.


bläääääääääääääääääääääää

Jag saknar Sofia. Jag saknar Amanda. Jag saknar Linnea. KOM IGEN SKYPE!

RAIN KEEPS FALLING ON MY HEAD

Okej, jag trodde faktiskt inte riktigt på att det alltid regnar i England men nu vet jag att det är sant. Det öser typ ner.

Igår var det rätt soft, jag behövde bara städa och sen fick jag ledigt hela eftermiddan/kvällen så jag fikade med några svenska tjejer, det var supertrevligt! Har upptäckt att jag inte fått dom fria smsen som mobilen skulle ha så mina pengar är slut typ...segt för jag har inte så mkt kvar att ladda på den för. Så ifall jag inte svarar är det därför!

Idag har Jas en kompis här så dom leker och håller igång, skönt. Just nu kollar dom på tv så jag hann med disken, tvätten och lite dammning. Ska strax bädda rent barnens sängar och sen hämta Leila vid fem.
Har fått svar från fotbollslaget också och dom tyckte jag kunde koma förbi och kolla nån kväll. Får se om jag kan få tid till det nån dag :)

Längtar tills barnen börjar skola! Jag sitter ju liksom inne hela dagarna eftersom jag hela tiden måste vara i närheten. När skolan börjar får jag ju mer fritid typ mitt på dan och vet mer vilka tider jag jobbar varje dag.

TISDAG

Rätt okej dag, familjen jobbade/var på museum så jag behövde bara städa lite och sen åkte jag in till Oxford Street. Hann bara gå upp en bit och sen tillbaka dock för behövde vara hemma vid fyra typ. Sen åkte vi till Lesleys kompis som hade den svenska au pairen för middan på fredag blev inställd. Men hon, au pairen alltså, kommer över med barnen på fredag en stund iaf :)

På fredag blir det att träffa några tjejer för Abby från Canada fyller år så ska vara hemma hos dom, lördag blir det kanske lite shopping och söndag Notting Hill Festival och sen utgång på kvällen. Blir nog en bra helg tror jag!

Puss

OXFORD STREET


Sitta längst fram i bussen...

Oxford Circus Station

TOPSHOP!

Och Primark hittade jag också till slut :)


THIS COULD REALLY BE A GOOD LIFE

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly
Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone

New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say


Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life



One Republic - Good Life


BTW2...

Vilket uppsving på bloggen! Tror jag ska flytta hemifrån lite oftare ;)

BTW...

I NEED NEW SHOES!

Det är det det kommer bli nästa shoppingrunda! OCH EN VÄSKA!

MÅNDAG

Hmm, har ju fått lite klagomål på att jag bloggar för lite så får väl slänga in ett inlägg även idag.
Vaknade tidigt eftersom jag skulle fixa frukost innan Leila skulle till nursery. Efter det fick jag underhålla Jasmin och Marni ett tag innan vi gick till badhuset och badade en stund. Dom var väldigt trötta när vi skulle hem för vi hade gått dit (väääldigt långt tyckte dom) så vi skulle ta bussen hem, då hade jag glömt busskortet hemma såklart så vi fick gå tillbaka också. Dom var lite sura, hahah men lite får dom väl gå iaf. Dom var väldigt lugna hela dagen tills Leila kommer hem (gud vad jag inte vill ha tre barn). Men även då var det okej. Imorgon vet jag inte riktigt hur det blir men Jas skulle ha en kompis över och föräldrarna skulle ha middag på kvällen tror jag så får se hur det blir med mig :)

På fredag ska vi över till en familj här i närheten som har en svensk au pair som kom idag och äta middag. Värsta kul! Ser fram emot att träffa lite svenskar, har ju bara träffat finskor hitills (även om dom är bra dom med!). I helgen skulle familjen ut och campa om det blir bra väder så då är jag ensam i huset lördag - måndag. Dom har nämligen bankledigt här i England på måndag så det är långhelg! Skönt :)

Nu har jag proppat i mig en chokladkaka (kommer bli tjock, jag vet) och ska gå och börsta tänderna och göra mig i ordning för sängen.

Sov Gott! 

IT'S BETTER TO SAY TOO MUCH

Familjen är borta på kalas, tror jag ska gå ut och springa lite. Finns jättebra stigar och vägar i Alexandra Park och det är värsta många som springer där. Sedan när jag kommer hem kan jag ta ett långt bad, familjen skulle vara hemma igen vid fem tror jag :)

MY NEIGHBOURHOOD

Jag avslutar med den goda apfelstrudeln och vaniljglassen jag sitter och äter.
Sjukt god glass måste jag bara säga! Mamma och c-j, det betyder att ni måste komma snabbt!

SÖNDAG

Söndag idag alltså. Vet inte riktigt vad jag ska göra, är ju ledig så har lite tid till att testa mina nya färger kanske. Fast ska nog gå en promenad först, kolla parkerna och så :) Först ska jag bara ner och äta frukost och sen ska vi gå igenom nästa vecka lite, vad jag ska göra och så. Längtar tills barnens skola börjar så man kan få lite struktur på allting och vet när man ska göra vad och så...
Puss

STOP GIVING ME CHOICES

Röd kjol - Pop Boutique
Lila klänning - Zara
Oljefärger, dukar och palett
Puder, mascara och borste - Boots
Okej, jag köpte alltså en mascara för £2,99. Det är ca 35:-
Inte ens rea ju, SJUKT! Pudret kostade £1,99... haha, love it.

SHOPPING

RIP älskade kamera. Tror inte den överlever den här gången, to bad. Jag fick iaf ihop lite bilder från min lilla sightseeing/shoppingtur igår.
Blå skylten är Boots
Convent Garden, jättemysigt ställe!
Detta är vad jag kallar skoaffär, det var två våningar FULLA med skor!
Oasis ofc <3

MITT NYA HEM

Här bor jag nu alltså (:

LÖRDAG

Hej hej! Sitter på mitt rum och lyssnar på familjen som springer runt i huset, hahah. Igår städade, strök och dammsög jag hela dan typ och sen på kvällen kom två av familjens förra au pairer hit. Dom bor och jobbar här i London nu, värsta soft. Jag hängde iaf med dom ut till ett himla nice ställe i Camden Town. Jag var lite rädd att jag inte skulle hitta hem först, men jag kom på rätt buss och allt så det gick bra! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste ladda mobilen med pengar iaf så tar nog en tur till Muswell Hill elr så :)

MITT NYA HEM

Det här är då mitt rum och sedan ser ni utsikten från mitt fönster.
Idag var vi på London Museum och sen träffade jag två väldigt trevliga tjejer från Finland som mamman kände sedan innan :) Är jättenöjd med dagen och det mesta har gått bra. Vet nu hur man går in till ett av ställena här med köpcenter och sånt (kmr inte ihåg vad det heter just nu). Mer bilder kommer när min dator inte dampar och jag är lite piggare.

Puss och gonatt!





I'M IN LONDON

NU ÄR JAG HÄR! Okej, jag är supertrött så orkar faktiskt inte skriva så mkt just nu. Ska strax ta en dusch innan jag går och lägger mig, kommer antagligen somna direkt. Familjen är iaf jättetrevliga och tjejerna är supergulliga, men märker att dom kan vara rätt jobbiga. hahah men så är det ju :)
Mitt rum är jättefint, jag har trådlöst bredband, gratis telefonsamtal hem, en stor dubbelsäng och värsta mysiga utsikten så jag är helnöjd! Har precis ätit en god middag och delat ut alla presenterna jag köpt. Dom blev mycket glada :)

Imorgon ska vi till London Museum elr om det hette så? Det är om Londons historia och så iaf. Sen kanske vi skulle gå lite runt bara elr nåt, dom prata om picknik också men vet inte om det var imon elr en annan dag. Är så glad för jag förstår dom verkligen och dom har ingen konstig dialekt. Känns lite konstigt att prata engelska hela tiden bara och jag har inte direkt det ordförråd jag skulle vilja ha! Känns som om jag upprepar mig hela tiden men det kommer :)

Imorgon lägger jag in bilderna på mitt rum för nu måste jag duscha!

Pusss

TIO TIMMAR

Gud vad det här känns konstigt. Om 10 timmar sitter jag på planet och är antagligen så jävla nervös så det finns inte! Tror jag måste börja skriva lite mer vardagligt i bloggen nu när jag åker, mitt liv kommer ju bli ganska anorlunda liksom. Men det börjar jag med imon, hahah om jag orkar...kommer antagligen vara helt slut på kvällen. Planet går från Landvetter 06.45 och jag är framme i London 06.45. HUR COOLT ÄR INTE DET? hahah okej så dom ligger en timme efter oss så alla vet det! c:

Får skriva riktigt mycket imon för nu måste jag kolla så jag får stängt väskan. Får nog hoppa lite på den...

Puss

PACKNING PÅ HÖG NIVÅ!

Vrf är mitt handbagage så tungt? Tror det är väskans fel, den måste ha inbyggda vikter elr nåt för jag har seriöst typ inget i den! Den stora väskan känns ändå okej för förra gången jag vägde den gick det bra.  



MKT SNYGGA

Man kan inte lyckas varje gång...


EN DAG KVAR, OM 32 TIMMAR ÄR JAG I LONDON


SISTA LÖRDAGEN I SVERIGE

Nu är det inte långt kvar. Tre dagar för att vara exakt. Hjälp!

Ikväll blir det avskedsparty hemma hos Linnea eftersom både hon, jag och amanda snart åker. Hoppas det kommer många trevliga människor och att det blir en bra kväll. Tar med mig kameran så kanske kommer upp lite bilder senare :) Åh, vad jag kommer sakna alla vänner! Fast jag träffar dom snart igen säkert.

Jag ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning och sen cykla till amanda innan vi drar vidare till linnea. Ha en bra kväll!

 Puss

VECKA I GÖTEBORG

Varit inne i gbg typ hela veckan. I tisdags cyklade jag, linnea och amanda in (jag är stolt, 7 mil på en dag).




Sedan har vi kollat på lite allt möjligt, dock inte Oskar Linnros (vi hörde men såg ingenting, fail alltså). därför lägger jag in en bild för han är så jävla snygg. Ikväll blir det party med crashdïet, haha.


mums :R


MAYBE WE COULD CHANGE

Could we stay long enough to bide my time
Could we wait and say enough to change my mind



[sorry, gammal bild]


FILMKVÄLL

Det blev inget kubb eftersom det regna så vi bakade pizza och kollade film :) Pizzan blev jättegod! Testade att göra egen inbakad också och det funka finfint (Y) Vi såg The Bucket List, den var värsta bra, och soundtracket är bäst. Liksom I ♥ John Mayer. Och vi åt mumsig fruktsallad, hahah jag tror att amanda nu har mat för en hel vecka hemma hos sig.


HAHA, läs texten på första bilden!


I was a killer, was the best they'd ever seen


John Mayer - Assassin


I't easy to find potential in before



     


SÖNDAG

Blir chill-söndag idag. Ska spela kubb om det inte börjar regna sen, för isf ska vi ha filmkväll har jag bestämt :)
Har t.o.m valt ut film fast det vet inte dom andra, hahah, jag som bestämmer! Men nu ska jag dra ner till mamma och fixa lite grejer, måste snart börja packa också! herregud det är 9 dagar kvar. Nästa tisdag åker jag, det är sjukt! Fick säga hej då till becka idag också för hon skulle ut och segla och kommer inte hem innan jag åker. Kändes värsta konstigt... Men hoppas ju att jag kommer komma hem nån gång iaf :)

IT'S LIKE I'M FALLING IN LOVE



Jävligt snygga, eller?


TRÖTTNAR ALDRIG


McFly - Walk In The Sun


LIDKÖPING


TAKE ALL YOUR SO CALLED PROBLEMS

Jag drar till Lidköping några dagar till bästaste kusinerna, see ya!




Lifehouse - You And Me


And I don't know why, I can't keep my eyes off of you




+

HAHAHA, snyggaste bilden från igår. Tror jag ska satsa på löständer i fortsättningen.


BUT THE LIGHTS WERE MISSING

Linnea är glad för hon har cyklat till gbg!
Vår utflykt blev väldigt lyckad faktiskt, det kommer vi göra fler gånger :) 


MAT

Jag har inte ätit på 24 timmar så jag är lite hungrig. Därför ska jag äta nu.
Hur länge klarar man sig egentligen utan mat? Jag har hört tre veckor utan mat (förutsatt att man har vatten att dricka) och typ tre dagar utan vatten, men rätta mig om jag har fel. Jag tänker inte dö av svält iaf.
Ciao!

SAY WHAT YOU NEED TO SAY


John Mayer - Say


TVÅ VECKOR

Om två veckor är jag i England. Känns overkligt.
Om två veckor har jag redan träffat familjen, fått mitt rum, sett lite av området och ligger förmodligen och sover (om jag kan det vill säga).
Om två veckor är jag inte längre hemma.

FÖR JAG ÄR I ENGLAND. WOHOO!

haha, jag längtar faktiskt.

GOOD DAY

Det blev gbg! Två timmar tog det för mig och Linnea att ta oss in till stan, hahah, vi tog det rätt lugnt. Grymt stolt alltså. HAHAH! När vi väl var där passade vi på att shoppa lite, fika och gå på bio. Himla bra dag!

Puss på det

Why do you live? Because I have something living for.

NOVEMBER! Verkar som om jag får se iaf första delen i London, inte långt kvar ju! :D


WE COULD HAVE FALLEN IN LOVE

Ja, nu är jag alltså hemma från den stora staden. Har haft en mysig helg fast vädret kunde ha varit liite bättre (Y) men man ska inte klaga :) Önskade bara jag kunnat stanna liite längre i stockholm. Nu har jag varit ute och sprungit så ska snart gå och lägga mig, sjukt jobbigt att åka bil! Vad som händer imon får morgondagen utvisa, jag tänker chilla lite iaf. Är sugen på att cykla till gbg, får kolla om nån är på, hahah.


McFly - Falling In Love


GRATTIS!

yess, jag hinner innan tolv! hahah (Y)

GRATTIS BÄSTASTE KUSINVITAMIN!
du är underbar.



RSS 2.0