THE BLONDS SPRING 2012






FRUKOST



Förlåt för lite dålig bild, blev bara en lite snabbt med mobilen. Dagens frukost ni ser i alla fall (innan jag överöste den med kanel, min favorit).
Sitter och funderar på ett rätt bra erbjudande jag fick igår, ska jag tacka ja? Vågar jag?

TAKE ME HIGH UP IN THE SKY



Den blå till höger är ju ändå rätt soft, eller? Kavajer från H&M

MÅNDAG

Det snöar. Suck. Jag hann i alla fall med en morgonpromenad och har fått i mig lite god frukost, är skönt att bara varar hemma och ta det lite lugnt idag efter den här jobb-helgen. Det tar verkligen på krafterna att stå på mässan hela dagarna och sälja pizzor och kycklinggrytor hit och dit, plus alla otrevliga människor! Finns ju såklart väldigt många trevliga besökare också men en del vet jag bara inte hur dom kan bete sig sådär, man kan ju försöka vara lite glad och hjälpsam i alla fall men vissa verkar ju inte riktigt förstå det.

Ikväll börjar fotokursen som jag ska gå så det ska bli jättekul att se vad vi ska göra och så! Kommer vara tre timmar varje måndag några veckor framöver så jag hoppas att jag ska kunna lära mig lite nya grejer där. Läste ju Fotografiskt Bild på gymnasiet men den här kursen ska vara lite mer tekniskt inriktad för att man ska kunna använda alla funktioner på bästa sätt plus bildredigering med mer, tror nog att det kommer blir jättebra! Måste bara få mitt Photoshop att funka på min dator igen för det har krånglat värsta mycket det senaste.. Kanske är lite sådant jag får pilla med idag, är skönt med sådana dagar ibland också. Måste förresten förbereda mig för imorgon också, spännande!

Puss

JUST BEAUTIFUL PEOPLE


IT'S YOU, IT'S YOU, IT'S ALWAYS YOU.

Enda snygga klänningen från Oscarsgalan, vad tänkte dom på egentligen? När man väl får ett tillfälle och kan klä upp sig i de vackraste klänningarna som finns..

Den här väger dock upp rätt mycket som sagt :)

 


BELIEVE THIS IS WHAT YOU WANT, AT LEAST TODAY.

God morgon på er! Jag sitter på tåget på väg till jobbet för att smälla i mig en stor hotellfrukost (anledningen till att man jobbar på Svenska Mässan / Gothia Towers?), gott i alla fall! Sedan blir det nio timmars jobb och sen när jag kommer hem ska jag försöka hinna med en sväng till gymmet. Roligare än så kommer min dag inte bli :)

Håret känns bra! Lite dassig färg bara så ska färga om det nån dag snart så ska det nog bli bra tror jag! Ska inte bli för mörkt bara och helst bara toning för jag vet hur dålig jag är på att bestämma mig, haha..

Puss


AND BROWN IT IS

 

 


SHAKE IT OUT

Trevligt väder vi har.. Det som var så jättebra igår! Fick mig en långpromenad till Amanda för att baka semlor och sen en promenad hem också, så himla skönt med en massa sol! Vårkänslorna kom snabbt men nu är dom borta igen. Tråkigt med moln och regn! Hoppas verkligen att det blir bättre igen, är väldigt trött på detta nu. Vill ha vår nu!



Gårdagen var i alla fall super med godae semlor och trevligt sällskap. Fick tränat på kvällen också, dubbelpass. Känner att det börjar ta sig nu och träningsverken sitter där den ska (eller?). Nämen, idag har jag lite vilodag även om jag tror det kanske blir en liten promenad eller joggingtur lite senare. Ikväll blir det hem till Benjamin och sen jobbar jag hela helgen på Göteborg Horse Show, ska bli kul! Även om jag aldrig varit någon hästmänniska (tycker dom stora hästarna är rätt läskiga, ponnysar räcker för min del) så är de rätt mysiga djur ändå. Har ridit en gång i mitt liv, om man inte räknar med ponnyridning på djurparker då när man blir ledd av någon, och det var på Öland en gång för många somrar sen. Var superläskigt men jätteroligt att sitta i sadeln helt själv för första gången och ledaren som bara säger: "Sådär, nu rider vi!". Haha, det var en upplevelse men hästen var snäll så det gick bra. Saknar faktiskt det stället lite även om vi hade världens kassaste väder när vi var där..

Anyway, tror inte jag hade så mycket mer att berätta nu.

Puss

YOU AND I, WE WERE BORN TO DIE.


ONLY DREAMING BUT GIVE IT TO ME AND I'M YOURS


IF YOU SIMPLY DON'T AGREE


CAN'T YOU SEE ALL SMALL THINGS IN LIFE?

God morgon! Har ätit frukost med bror och nu ska jag ta en liten morgonkaffe efter det. Idag blir det in till stan för intervju, ringa lite samtal och försöka komma igång med min nya kurs. Ser i och för sig mest fram emot en annan kommande intervju, förhoppningsvis i veckan, men det får vi se hur det går. Är så skönt att vara hemma igen och bara kunna ta det lugnt (även om det var det vi gjorde hela tiden när vi var borta ändå, haha). Hade en supermysig lördagkväll med min fina pojk som hade lagat trerätters! Surprise! Sedan igår chillade vi lite och sen åkte jag hem för att träna, så himla skönt, tog en sväng på gymmet och sen medelpass på det. Gött. Även om man varit på skidsemester och rört på sig hela dagarna känner man sog rätt tjock när man ätit en massa god mat varje dag, haha. Nu blir det lite bättre när man är hemma och själv kan bestämma vad man ska äta. Blir kanske träning ikväll igen, tror det i alla fall. Måste ju träna in dom nya skorna liksom nu när jag varit borta från gymmet en vecka.

Oj, ser att pappa hängt ut sina skidkläder.. Dom ser liite vitare ut än vad dom var innan, smart att ha dom ute när det är snö, regn och frost liksom. Men men, fräscha blir dom ju!

Puss

HOW IT'S SUPPOSED TO BE



THIS WON'T BE THE LAST TIME

Dåligt med bilder härifrån Åre, men pappa har tagit lite så kanske får upp några här senare.. Annars har vi haft en kanondag i backen idag med med helt perfekta backar! Man kan alltid klaga på vädret, att det är för kallt, för molnigt eller för blåsigt men det var bra, så kan jag säga i alla fall :) Imorgon bär det ändå av hemåt, om vi nu kommer iväg och inte blåser bort på vägen. Har nämligen utfärdats en klass 2-varning (som vanligt när vi ska hem från Åre) men det ska nog gå ändå hoppas vi! Startar tidigt så kanske vi hinner tillräckligt långt ner innan det slår till här uppe. Har packat klart och städet ur vår nedervåning så känns nog som vi är rätt klara. Är så himla trött idag, känner att jag kommer somna på typ två sekunder, och har ont i kroppen.. Men det är så det ska vara! Kände att jag var lite ovan med snowboarden i början men nu det sista gick det hur bra som helst! Längtar hem nu i alla fall även om vi haft en jätteskön vecka, är alltid skönt att komma hem till allt sitt eget och så. Har ätit alldeles för mycket god mat nu också så ska bli gött med lite ordentlig träning i veckan! Fick även veta att jag ska jobba under Gothenburg Horse Show nästa helg, ska bli himla kul faktiskt och var längesen jag jobbade på Svenska Mässan nu så det är nice :)

Slänger in en bild på Dovre fjäll som jag tog från bilfönstret eftersom vi inte stannade nånstans där den här gången, haha.



Puss

TORSDAG

Tror det blir ännu en fin dag i backen! Gårdagen var perfekt, kanske lite kallt längst upp bara men annars superbra verkligen. Fick åkt en massa och grillade korv i backen, myspys. Sitter i bilen för tillfället efter att ha laddat upp med en ordentlig frukost. Vi kör hela kitet: havregrynsgröt, ägg, bacon, macka, juice, kaffe.. Ja, ni fattar! Är lite stel i nacken efter min vurpa igår men det ska nog gå bra ändå. Har även återfått mina skidbyxor som jag glömde i Trondheim.. Ovanligt liksom.

Puss från snöiga Åre!


THIS IS REALITY

Skulle tillägga att efter fem åk tog vi lunchpaus, sen såg det ut såhär utanför fönstret så det kändes faktiskt liite mer lockande att åka hem så det gjorde vi. Var till och med värre än det ser ut!


TISDAG

Hälsningar från Åre! Snö, snö och ännu mer snö, så har i princip vår dag sett ut. Kom ut i backen rätt sent och fick ju fixa utrustning och liftkort innan vi kunde börja åka. Första åket gick bättre än förväntat då jag inte stått på brädan på ett bra tag. Min snowboard gled dock inte riktigt så bra som jag ville men lämnade in den på vallning innan vi åkte hem så imorgon ska den nog gå prima hoppas jag! Nu sitter vi hemma i stugan och ska strax börja laga lite mat (Tacos idag igen, lyxigt!) samt invänta resten av gänget. Hoppas på bättre väder imorgon och kanske kunde vi komma upp ur sängen lite tidigare också så vi hinner med lite go åkning!

Puss!


AND FOR THE REST OF MY LIFE


MÅNDAG

Det är så skönt med semester, komma bort och bara ta var dag för sig som de kommer. Även om jag inte är direkt bäst på att slappna av och koppla bort allt så försöker jag i alla fall göra det och inte tänka så mycket. Har sovit länge idag men nu är det frukost. Får se om vi åker till Åre idag eller om vi gör det imon, så skönt att slippa stressa! Ska bli kul att åka lite snowboard också, lyxigt med två skidsemestrar faktiskt :)

Puss på er!


TRUE STORY.. AGAIN


HAVE YOU BEEN THERE AS WELL?


TRONDHEIM, NORGE

Söta kusiner, god mat och fint väder!









-


People cry not because they're weak. It's because they've been strong for too long.

WINTER CUPCAKES


Det blev två sorter, en med smak av kokos & choklad och en med hallon, choklad & polkagris. Får provsmaka dom senare :)

WHEN WE OWNED THE NIGHT

Så skönt med lite sovmorgon! Eller ah, jag är ju i och för sig vaken och uppe ur sängen men det lutar åt att jag kryper ner där en stund igen kanske. Annars är jag väldigt sugen på att baka och eftersom jag är ledig idag kanske jag ska passa på. Pappa lämnade bilen hemma också så kan ta en sväng till affären, antar att jag behöver lite ingredienser. Mina förra cupcakes blev så himla goda så jag är lite inne på att göra det igen, dock i mindre formar och med lite mer varierande frosting. Får se vad jag kan åstadkomma!

I eftermiddag blir jag och bror upplockade av Annika för att möta upp pappsen på båtmässan inne i Gäteborg. Ska bli kul, älskar att gå runt och kolla alla stora och lyxiga båtar, haha även om vi nog inte kommer byta upp oss på ett bra tag (om det nu ens händer). Vår Albin Alpha får nog stå sig några år till, och den är jag ändå helt klart nöjd med. Liite rymligare än Maxi 77:an vi hade innan som var på tok för liten, haha!

Btw, Lady Antebellum kommer till Göteborg 24 Juli och jag vill så gärna gå! Är fortfarande lite ledsen för att ha missat när NEEDTOBREATHE var här så kanske kan väga upp det lite med att se dom i alla fall?

Puss

THE LIGHT IS SHINING WHEN I'M ALONE




HELP ME BELIEVE, HELP ME BELIEVE IN ANYTHING

Amanda Seyfried, typ, hej supersnygg.

WE COULD TURN THIS AROUND IN SECONDS

Favoritfrukost, dock utan jordgubbar idag (gammal bild alltså)


God morgon! . Ska till skolan en sväng, plugga lite och sen träning ikväll. Snorigheten tycks inte släppa något vidare men det går nog bra ändå. Snön ligger kvar även om det nog inte är riktigt lika kallt som det varit de senaste dagarna..eller? Har inte direkt varit ute men ser ut så i alla fall, haha.

 

Jag börjar faktiskt mer och mer komma fram till något i utbildningsväg. Tror jag? Alltså jag ändrar mig ju hela tiden men tror ändå jag är på rätt spår. Ska bara hitta något program som passar mina mål bara, haha är ju det som är det svåra liksom. Tycker det är jättejobbigt att behöva välja för jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med! Det finns alldeles för mycket jag vill göra för att få ihop det till en rak linje i en riktning liksom. Sedan vet jag att det aldrig kommer bli så heller, det blir alltid utstickare och ändringar allt eftersom men jag skulle gärna vilja ha en någorlunda fast plan i alla fall. Äh, det kommer väl till slut.

 

Puss


2012

Fick köpt en kalender också så nu kan jag äntligen börja skriva ner allt som ska göras!


SUNDAY BRUNCH


Mysig frukost/brunch på Fröken Olsson med fina tjejer. Känns som nästan alla ska ut och resa i vår och jag blir jättesugen jag med! Fast det passar inte riktigt just nu, men det kommer. Förhoppningsvis. Just nu känner jag mer för en skön tvåveckors solsemester. Få en massa sol, äta god mat och bara vara. Vi ska ju faktiskt åka iväg till sommaren så får väl nöja mig med att drömma så länge :)

Puss

I NEVER THOUGHT THIS WOULD BE OVER

Detaljer på nya skjortblusen från Desigual. Nöjd tjej!

 

 


TOO GOOD TO BE TRUE

Det snöar! Att vi fick en riktigt vinter till slut ändå, den var bara lite försenad. Är lite föör kallt bara men rätt mysigt ändå, om man slipper vara ute och frysa det vill säga. Tror kvällen kommer spenderas hemma framför brasan med lite varmt te. Sounds good, huh?

Nu ska jag i all fall strax in till stan för brunch med tjejerna. Vi ska fira Linnea lite eftersom hon har fyllt år, supermysigt ska det bli!

Har haft en jättebra helg hittills med lite roadtrips till Allum och Tjörn plus en sväng på stan. Fick äntligen inhandlat mina nya träningsskor! Ska bli spännande att testa och se om jag blir något bättre i dom. Idag måste jag dock ta tag i pluggandet men det känns som det kommer gå rätt bra ändå.. Får ladda upp med lite kaffe när jag kommer hem sen ska ni se att det blir något gjort. Måste i och för sig städa lite här hemma också eftersom pappa kommer hem idag. Konstigt att det kan bli så stökigt fastän det bara varit jag hemma, haha?

Puss

THIS IS THE FEELING I'VE BEEN LOOKING FOR

Lite nytt i garderoben. Råkade titta in på Weekdays slutrea och fick med mig tre godbitar hem, två rosa toppar och en röd.
Känns skönt att få in lite mer färg nu när jag är så sugen på vår, haha. Alla tre för 100:-, ett riktigt kap! 


We're waiting for you, spring.



HANGING FROM THE EDGE OF HEAVEN

God morgon! En del morgnar är allt effektiva, så var det idag. Hann med en kort springtur, fixa lunch att ha med mig till skolan, göra mig i ordning och äta frukost. Amazing! Är i alla fall på väg in till stan nu (förhoppningsvis har jag kollat rätt på schemat idag), haha. Ikväll ska jag hem till Benjamin, får se om jag hinner med lite träning innan också kanske.

Fick lite inspiration från en tjejs blogg så jag ska göra något liknande. Tänker försöka få ihop ett lite större foto-/bildprojekt varje vecka, alltså ett projekt per vecka, som ska visas här på bloggen. Behöver inte vara så omfattande egentligen men tänkte köra ett ord eller en mening varje gång och skapa något runt det. Hur låter det? Om jag missar en vecka får jag ta igen det nästa vecka osv. Ska faktiskt försöka för att få upp motivationen lite, kan nog vara bra :) Så vi får väl se vad det kan bli!

Puss


What doesn't kill you makes you stronger


WEDNESDAY

Kom till skolan imorse och visste att nåt var konstigt, kollade schemat och ja, såklart.. Inga lektioner på onsdagar. Suck! Men fick lite gjort i alla fall så det var skönt. Mötte upp Benjamin i stan en snabbis och sen hem. Kollade fel på tåget så satt på stationen i en timme, roligare har jag ju haft det, och när jag kom hem var jag svimfärdig av hunger och vattenbrist typ. Den här dan som startade så bra? Ska se om jag kan pallra mig ner och träna lite kanske även om jag känner att förkylningen ligger där på lur. Har i alla fall grundat bra med lax, ris och spenat. Mums!

Deppar förövrigt för att picnik.com ska läggas ner. Sad girl :(

Puss

I'm only getting started, I won't black out

Jag tycker det är så kul att Breath Carolina har fått ett ordentligt genombrott även här! Eller ah, hörde dom på radion igår så snart kanske :) Måste säga att deras nya skiva är grymt nice och det är så himla roligt att det går bra för dom. Kolla in videon, den är fet!


RSS 2.0