I see your face, it's everywhere i turn

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


You're on my mind


SNYGGTSNYGGTSNYGGT


Alla skor kommer från have2have.se

LET ME BE SOMETHING MORE

Har varit ute på promenad och bakat chokladbollar (fast vi hade inget kokos som jag egentligen ville ha så det fick bli pärlsocker), dagens åstadkommanden. Är död efter igår men det var jättekul på festen! Mamma och pappa har försökt få med mig och träna men orkar inte idag, får bli imorgon. Vi har förresten fått vårt schema för P&L men har inte bestämt när vi ska åka upp än, funderade på att fira midsommar uppe i Borlänge fast jag är rätt sugen på att fira hemma med familjen också så vi får se hur det blir. Har börjat läsa sista Harry Potter-boken nu också, såå bra. Kände att jag måste läsa den en gång till nu innan den sista filmen kommer. Bokade biljetter igår så snart! YES!

 


HAPPINESS




bilder från weheartit.com


BLACK & WHITE


TRUE STORY


Om jag lyssnar när du pratar, inte snackar om mig själv.

Gillr mitt långa hår!

 


Just give me a reason, just one.

God morgon.

Jag har varit och tränat, sitter nu och äter och ska sen iväg till sofia för att bygga tält. Vet inte om jag sagt det innan men våra grannar har nämligen skaffat höns, hahah, så jag fick hemvärpta ägg till fika nu! Ikväll ska jag träffa Becka, haha hon kom hit igår och sa att matilda behövde akut hjälp med sitt hår innan skolavslutningen så jag fick allt pallra mig över och locka lite hår. Imorgon blir det stiiicky! Verrry niiice!

Puss

I TELL YOU THE ONLY REASON WHY

Nya låten jag har på repeat här hemma, han låter så jävla mycket äldre på den här låten än på det han gjort innan. Tycker inte hans gamla låtar är speciellt bra, för mkt liten-söt-kille-som-sjunger-om-tjejer-han-gillar. Hahha men den här är faktiskt bra :)

 

Cody Simpson - On My Mind


SÖNDAG

Måste få växlat in mina engelska pund också! Vill så gärna köpa en hel del grejer så kan behöva lite pengar mer än dom som finns på mitt konto för där är det rätt tomt.. sorgligt. Fast ska spara det mesta ändå men har ju köpt gymkort och så och vill ha nytt löshår, hahah mitt gamla gör ingen nytta längre för jag har faktiskt fått rätt så långt hår iaf. Nu ska förresten mamma klippa mig lite och sen blir det pizza, mums!

Puss

TELL ME ABOUT IT

Har på mig min långklänning från London idag, så himla skönt när det är sånt här lagom väder. Vad tycks? :)


UNTIL THE WORLD ENDS

Ååh, så bra kväll igår. Hahah var jättekul att vara ute i Göteborg igen, har verkligen saknat det och att kunna prata svenska med alla! Man mår väl som man förtjänar men mamma ringde precis och beställde pizza (myckt bra när alla hemma är bakis, haha) så det blir bara bättre. Lite senare kommer Sofia hit och vi ska på hemligt uppdrag. Kan ju inte berätta vad det är eftersom det är hemligt men blir nog jättekul.

Puss

Life is beautiful, let yourself feel the same way.



BRING IT ON, BIATCH.

Hej hej! Har ätit Africana med pappa & c-j och kollat på talang 2011. Nu var det nån film pappa ville se, har ingen aning om vad det är för nån haha. Längtar tills imon, då blir det grillkväll och utgång. Hoppas bara det blir fint väder!
Blev ingen träning idag, fick vila lite idag men imon kör jag igen. Det är så skönt att ha kommit igång igen, verkligen, så ska försöka köra ordentligt nu.


friidaay


Btw, skorna i mitten i inlägget lite längre ner är mina nu! Lycklig.

I LOVE SHOES, BOOZE & BOYS WITH TATTOOS


HEMMA!

Gud vad det är skönt att vara hemma i sverige! Ni fattar inte! Är faktiskt rätt trött på London, skulle inte vilja bo där någon längre tid..är ganska nöjd nu. Klart jag kommer åka tillbaka men inte för att bo där, bara på semester tror jag. Nu när jag är hemma ska jag passa på att träna, träffa kompiasr, ta det lugnt och sen är det Peace & Love. Så himla härligt! Idag är det dock inte bästa sommarvädret, det regnar och är grått, men det är skönt faktiskt för det har varit jättekvavt de senaste dagarna. Tänkte dra ner till gymmet om en stund tror jag, måste bara linda min fot, vill liksom inte bli skadad nu när jag bestämt mig för att köra hårdträning i några veckor. Asgött atat komma igång nu efter London, jag har blivit tjock..hahah. Måste ju komma i lite bikiniform iaf.

Anyway, får se vad jag gör senare. Kanske drar in till stan och hälsar på mormor och morfar en stund om dom är hemma. Annars blir det väl hem och läsa eller kolla film, det får man göra när det regnar! Just det, skulle ju fixa klipptid. Hoppas dom har tid med mig nån dag snart för det behövs verkligen!

Puss

RSS 2.0