I CAME SO CLOSE BUT WHAT CAN I DO?

Gud vad jag måste bli bättre på att ta bilder. Jag som hatar att läsa bloggar utan bilder..hur ser min ut liksom? Är bara så himla jobbigt att gå runt och bära på min systemkamera bara. åh, vilken bra idé jag fick!
MAMMA & PAPPA, JAG ÖNSKAR MIG EN KAMERA I FÖDELSEDAGSPRESENT!
sådär, då var det fixat. hahahhahahha.

Idag var jag en sväng på au pair-mötet här i Muswell Hill. Visste inte att det kommit så många hit nu! Värsta kul! Sen gick jag hem och skypa med AmandaPanda så vi kunde bestämma lite inför ikväll. Klockan 20 ska vi hämta henne på Highgate Station och sen åka hem till mig. Ikväll blir det chill, antingen här hemma nånstans eller i Camden, får se vad vi bestämmer oss för :)

Puss

EVERYTHING IS ALRIGHT

God morgon.

Gud vad jag är hungrig idag, känns som att det inte finns nåt stopp i mig, hahah. Därför kokar jag havregrynsgröt just nu, mums. Har städat lite och eftersom jag inte har några pengar på mobilen blir det nog ingen fika idag. Ska ta mig en långpromenad om en stund och fylla på den så jag får veta om det blir nån fotboll ikväll elr inte.

mmmm..mycket god gröt!

Har även fått bekräftat att min kära familj kommer och hälsar på mig! Den 20 november kommer pappa & co och sen 27 november mamma & co. Längtar! Ska även boka flygbiljetter hem över jul nu när jag vet hur jag är ledig. Funderar dock på att vara här över nyår.. Får se hur det blir :)

Puss

CRYING WON'T DROWN IT OUT, WHAT YOU SAID.


The Wanted - All Time Low


IT'S TWENTY SECONDS SINCE I LEFT YOU


Jag och mitt måndagssällskap


Himla soft dag idag alltså även om jag jobbade alla mina timmar. Hade en mysig fika med Nina, Michelle, Emily och Cherise på Starbucks och sen god middag med föräldrarna. Imorgon blir det ännu en fika i Crouch End och på kvällen kanske fotboll ute på puben, ska nog bli bra det med!

Vet inte om jag skrev det men hittade både partyskor och partyklänning i Camden i lördags så nu kan vi festa fint när Amanda kommer. hihi längtar, ska visa henne allt.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för kvällen (hoppa i pyamasen alltså, inte partyklänningen idag). 

Puss 


MISSING PERSONS IN THE WINDOW


OneRepublic - Missing Persons 1&2


How do I choose between my head and heart

Idag blir det Tate Modern med dom underbara flickorna Alexandra och Elin. Har velat gå dit jättelänge så det ska bli kul, hoppas utställningen är bra, vet inte riktigt vad det är om. Är så glad för min resväska med kläder hemifrån jag fick i veckan. Halsduken används flitigt och mina älskade kängor också! Jag har blivit förkyld så ska ta det lite lugnt några dagar nu, därför blev det ingen fotbollsmatch idag. Får se hur jag gör med fotbollen, ska vara med och känna på det några gånger till iaf :) Igår var jag först på Camden Market med Nina och Michelle och sen satt jag barnvakt så då kom dom över och kollade X-factor och film med mig, mysigt.

Nu ska jag strax gå och möta upp Elin i Muswell Hill, hoppas jag har tillräckligt med pengar på mitt busskort bara..orkar inte fylla på det mer nu. Hoppas alla haft en bra helg iaf, imon är det back to work. Hahah

Puss


Btw. PÅ TORSDAG KOMMER AMANDA HIT! YAAY! :D


Maybe I'll get famous as the man that can't be moved


The Script - The Man That Can't Be Moved


FÖRLÅT

förlåt för dålig uppdatering den här veckan. Har haft en mycket bra vecka iaf men orkar inte skriva en massa nu.
Ikväll blir det antningen utgång eller middag..har inte riktigt bestämt mig än :)

Btw, fick min väska hemifrån! åh vad skönt (även om dom, okej pappa, hade glömt lägga ner en massa) hahah.

OMG. SNARTSNARTSNART!


SÖNDAG

Sitter och kollar Gossip Girl. Ska nog käka lite lunch sen eftersom jag har fotbollsmatch idag (hjälp, jag är liite nervös). Laget verkar vara ett skönt gäng iaf, tränade med dom i torsdags, så jag hoppas det blir bra :)

Igår var jag på Camden market med en polsk tjej som heter Ania. Det var mycket trevligt med god (fast läskig) kinamat, en hel massa affärer och kaffepaus. På kvällen åkte jag in till picadilly för att träffa svenskarna och vi gick på italiensk restaurang för att fira (sörja) att anneli åker hem idag. sorgligt men sant :(

Hoppas alla haft en bra helg!

Puss

TILL EMMA

Jag fick lite frågor om mitt au pair-liv så tänkte svara på dom här och nu :)


Har du åkt med en organisation, isf vilken och är du nöjd?
 - Nej, jag hittade min familj privat genom en sida som heter aupair-world.net där man lätt hittar många bra familjer runt om i världen. Jag är jättenöjd med mitt val att åka privat även om det kanske kan kännas som en trygghet att åka genom en organisation om något går snett. 


Är det svårt att träffa "vänner" att umgås med på fritiden? hur hittar man dom liksom?
 - Jag tyckte det var väldigt lätt att träffa nya kompisar när jag kom hit. Alla är ju liksom i samma situation och alla vill träffa nya människor. Det finns en massa grupper på facebook där man kan hitta au pairer nära där man bor och om du åker genom en organisation anordnar dom oftast au pair-träffar och liknande.


Läser du någon engelskakurs eller annat?
 - Nej, jag tyckte det räckte med att bara vara här men nu ångrar jag lite att jag inte tänkte på det lite mer. Hade varit kul att läsa någon rolig kurs iaf så man kan träffa lite "infödingar" också liksom. hahaha. och jag saknar faktiskt lite att lära mig grejer eller åtminstonde göra nåt viktigt.

När började du din ansökan som aupair?
 - Eftersom jag sökte privat kunde jag bestämma mig för att åka i princip när som helst bara jag hittade en bra familj. Jag började kolla efter familjer i våras men det var inte förrän i juni jag bestämde mig för att åka. Tror jag tackade ja till familjen i mitten av juni och sen åkte jag två månader senare. Åker man med en organisation kan det nog vara lite mer bestämda tider saker ska vara klart och så.


Hoppas att det här ger lite svar i alla fall. Jag är väldigt nöjd att jag vågade åka fast jag funderar ändå lite på om det ändå inte är lite slöseri med tid att vara här ett år utan att göra nåt annat liksom. Klart, man träffar jättemånga nya människor, nya kompisar, nya intryck och ett annat språk, men man kanske skulle kunna kombinera det med studier elr nåt för att få ut lite mer av det. Au pair livet är ett ganska slappt liv även om man kan ha mycket att göra på dagarna. Men det är ett jättebra sätt att komma ut i världen på och skaffa sig lite livserfarenhet! :)

OJOJ

Jäklar vad mycket jag fick att göra idag då.. hahah dom kanske tyckte att dom gett mig för lite att göra i veckan så lägger på lite extra nu. Jag håller just nu på att tvätta min tredje maskin idag, sen ska jag stryka en massa. Jag har redan städat köket, matsalen och vardagsrummet och dukat för middag för 16 pers imon. Känns som jag springer upp och ner för den jäkla trappan tusen gånger om dan ungefär. Kanske håller rumpan i form? haha

Om 20 minuter är tvätten klar så då blir det hårdjobb igen. Sen ska jag hämta Marni i skolan vid tre. Får nog ta strykandet sedan när vi kommer hem igen. Puh.

Puss

BETTER LOOK

WOOO! NY DESIGN!

WOKE UP IN LONDON YESTERDAY


Bästa låten alltså, klicka här för Mark Andrews grymma version.


I've got this feeling you can't ignore

God morgon.

Ensam hemma, så sköönt. L är borta och kommer hem vid lunchtid så jag har några timmar för mig själv iaf. Ska städa lite iaf och sen vet jag inte. Behövde inte hämta barnen i skolan idag heller (känns inte som jag har gjort nånting den här veckan, hahha) Men jag ska verkligen inte klaga.

Filmen igår var jättebra faktiskt, jag gillade den! (och den var bra mycket bättre en ditt senaste filmval elin) hahah. Ikväll blir det fotbollsträning. En tjej i laget bor också i Muswell Hill så jag kan ta bussen tillsammans med henne, värsta skönt!

Det börjar bli höst nu. På riktigt. Jag tänkte såhär att om det blir några pengar över från min lön på söndag så ska jag försöka köpa en jacka. Det kommer väl aldrig hända men man kan ju alltid hoppas :)


And this is for my friends that don't understand anything of what I've written above. Maybe I should begin to write a bit in english if you would like that? hahah. Anyway I'm home by myself and have not much to do today as well (why do they even need an au pair) hahah no just kidding, I've done some things at least so it's okay.

The movie yesterday was actually really good! (especially to be picked by elin) hahah. 

Cheers

OFF TO THE CINEMA



Ikväll blir det den här filmen tillsammans med Elin, Nina och Kirsten. Himla mysigt.
Har varit en väldigt lugn dag och jag längtar tills helgen!


JAG SAKNAR MIN HATT




bilder från ilovewildfox.com


ONSDAG

God morgon kära vänner (plus c-j)

Jag sitter här i köket, alla barnen har gått till skolan (dom var fem tjejer här eftersom vi hade sleepover med två extra kids) och det är lugnt och skönt. Jag har nu även fattat hur deras espressomaskin fungerar så nu känns det inte speciellt lockande att ta en kopp snabbkaffe när man kan få riktigt! Dock vågar jag inte dricka mer nu eftersom dom har sånt kapselkaffe så vill inte ta slut på det.

Idag tror jag att jag ska städa lite. Ha rinte gjort det på typ hela veckan ju. Börjar få abstinens (?) HAHAH. Okej, nä men jag ska seriöst dammsuga och våttorka golven tror jag. Dom har inte sagt nåt jag ska göra idag men lika bra att få det gjort eftersom jag ändå måste göra det nån gång under veckan :)

Igår kväll åt jag alltså pizza med Nina, hahah så himla små och söta pizzor dom hade på restaurangen men dom var alldeles lagom faktiskt! Om man äter en hel stor pizza blir man ju liksom så himla äckligt mätt men detn har var precis vad jag behövde (även om det hade varit gott med en stor fet pizza.. det får bli nästa gång, haha) Min lön är typ slut nu så vet inte om jag ska göra nåt ikväll elr inte, beror på om jag är på bra humör och inte för trött.
Puss

GOD MIDDAG

Nu börjar jag snart jobba igen, har varit ute och gått i typ två timmar så tog en liten tupplur när jag kom hem. Skönt! Barnen kommer snart hem från skolan så då blir det fullt liv här igen.

I LOVE LONDON


O'neills


Jag och söta Sara och söta Alexandra på au pair möte i Muswell Hill :)


FYRA VECKOR

Imorgon har jag varit här i fyra veckor. Det är helt stört! Känns verkligen inte som att jag varit här en hel månad liksom. Jag trivs mycket bra och det är fortfarande så mycket nytt, har verkligen inte ens hunnit med en bråkdel av allt man ska göra här! haha. Jag tänkte iaf berätta lite om min kommande vecka eftersom jag vet att ni alla är väldigt intresserade av mitt liv! (Y)

Måndag: (Idag alltså för er som missat det) Jag hade bara lite strykning, diskning och städning på schemat, sedan var jag ledig fram till halv fem typ. Barnen var snälla, bara lite trötta och jobbiga men det var lugnt. Tänkte hitta nån att äta pizza med men det blir imorgon istället.

Tisdag: Behöver inte hjälpa till med frukost här heller så det blir väl som idah (måndag) ungefär. Pizza i Muswell Hill med Nina och kanske Elin, myspys :)

Onsdag: Vet inte hur jag jobbar... På kvällen ska jag iaf ut med Helene, en fransk tjej. Ska bli himla nice!

Torsdag: Jobbar... hahah alla dagar är lite olika, beror på om jag behöver ta barnen till skolan eller hämta dom på eftermiddagen. Det är olika varje dag liksom. På kvällen är det iaf första fotbollsträningen för mig i Tottenham! typ hjälp. Hmm..hoppas det går bra och att jag inte skämmer ut mig elr är jättedålig!

Fredag: Hoppas på en soft dag och sen utgång på kvällen. Eftersom jag inte var ute denna helgen är jag värsta sugen nu :)

HEEEEEELG! hahah inte mycket bestämt men hoppas det blir nåt kul. Kanske Tate Modern! Jag vill dit!

Nu vet ni liite mer om min vecka iaf även om jag inte är så jättebra på att planera och strukturera allt. haha

Pusss

ALL THIS TIME I WAS WAITNING FOR YOU


OneRepublic - All This Time

drogar deras album ♥


NAM NAM NAM

Åh, jag älskar familjens mat! MUMS!



EVERYBODY LOVES ME

Jag älskar mina nya skor och min nya väska ♥




TOTALLY SWEDISH DAY


Hahah var var jag idag? IKEA! mums med köttbullar alltså! Jag och Elin var först på svenska ambassaden och röstade (mycket svenskar, härligt!), sedan gick vi vidare till butiken Totally Swedish där dom bara har svensk mat, tidningar och godis. Efter det åkte vi mkt tunnelbana och efter lite krångel mötte vi upp Moa, Katarina och Rebecca på Tottenham Hale och åkte till Ikea. Förresten ska jag aldrig mer åka buss med elin, hon för otur med sig. hahah jag fick värsta panik när vi skulle hem och det inte kom nån buss eftersom jag skulle vara barnvakt och fölräldrarna skulle åka kl 17. Men det ordnade sig och jag hann hem i tid, puh! Har för övrigt inhandlat knäckebröd, mannagryn och ost. gott är det.

Imorogn måste jag först en sväng till Wood Green och Primark.. måste köpa tröja och ett par skor om jag hottar några! Tröja iaf så jag inte fryser ihjäl. Det börjar bli kallt och jag har bara min skinnjacka med mig hit, och typ inga bra tröjor så det måste jag köpa. Jacka får jag nog köpa nästa helg, om jag inte hittar nån billig imon :) På eftermiddagen blir det nog att kolla in Thames festivalen. Mysigt.

Nu ska jag strax gå upp till mitt rum och kolla lsutet på Pretty Woman (eftersom jag somnade ifrån den igår).

Puss sov gott snyggingar (plus c-j)

 


JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

JAG SKA SE MCFLY!

Hahah jag och elin satt och uppdaterade sidorna när biljetterna släpptes så elin lyckades få två stycken! Mitt visa kort cpade så jag kunde inte slutföra mitt köp men det var ju två som vi behövde så det var lugnt :) 19 oktober blir det alltså McFly-konsert på O2 arenan i London. Grymt! ♥

Nu drar jag strax in till Svenska Ambassaden och gör min plikt för Sverige genom att rösta. Känns bra.
Efter det hoppas jag att jag hinner åka med till Ikea för att äta KÖTTBULLAR MED POTATIS, SÅS OCH LINGONSYLT! gud, jag längtar.

Ikväll sitter jag barnvakt medans de andra tjejerna ska ha tacokväll plus utgång. Inte okej men men..

Puss

SÖTA BARN




Såhär kul kan man ha ibland!
Är dom inte söta?


ONE HOUR TO SLEEP

Ändrade planer. Jag ska hämta kidsen i skolan..hoppas jag hittar!
Jag är så himla trött. Ska sätta på Pretty Woman som jag köpte häromdan men trot jag kommer somna. Ska ändå gå härifrån om en timme så hinner inte se hela ändå. Och om jag ska på bio ikväll kanske det är bäst om jag vilar lite nu! Åh, jag längtar till helgen och IKEA! <3

Riktigt god choklad förresten. Barnens snacks men lite belönings får man väl få?


THIS IS CRAZY

Det här är coolt!

Gårdagen gick bra, inte jättemkt att göra men fick ha tjejerna hela eftermiddagen och kvällen själv för föräldrarna blev sena hem. Men det gick till slut att få på dom pyamas och få dom i säng (sen om dom stannade där är ju en annan sak) haha. Kvällen spenderades i Camden, bra kväll :)

Idag har jag hjälpt till lite vid frukosten och sen städat och tvättat alla golv. Tog en joggingrunda och nu har jag ätit lunch. Funderar på om jag ska gå inte till Muswell Hill en stund elr nåt..vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror itne jag behövde hämta tjejerna från skolan, tror Dan gör det men ska jobba till halv åtta sen så kanske skulle vila lite elr nåt. Ikväll blir det förhoppningsvis bio i Muswell Hill med ett gäng underbara flickor.

Puss

TISDAG

Hej Hej Hallå!

Sitter här i köket med Jas och Marni som håller på att pyssla..vet inte riktigt vad dom gör men något är det iaf. Fick dom att komma igång lite efter att de suttit och bråkat om Wii och sa att dom var uttråkade. Haha.
Jag gick upp halv sju idag för att hinna äta frukost innan jag skulle väcka tjejerna vid sju. Vi skulle nämligen köra en "test-skoldag" idag så att jag fick känna hur det var på skolmornarna när allt ska gå snabbt och smidigt. Kommer nog gå bra tror jag men mycket att tänka på när jag ska packa allas skolväskor. Tur att dom har skoluniform så man vet vad som ska ha för kläder och slipper krångla med det iaf!

I eftermiddag ska jag försöka ta med mig Jas (Marni ska till en kompis) och gå till en lekplats för att möta Nina (den tyska tjejen som bor nära mig) och hennes tjejer. Ska bli kul att komma ut lite! Ikväll blir det förmodligen in till Camden men ska försöka komme hem i tid eftersom skolan börjar imon och jag måste vara tillräckligt pigg för att få upp alla på morgonen! haha.

Puss

London är bäst.

Okej jag har suttit och lyssnat igenom Hurts album och måste säga att dom är helt genialiska. Älskar dom.


Hurts - Stay

Och vad är ännu bättre? ATT DOM SPELAR I HÄR I LONDON PÅ ONSDAG!
sjukt.

(Fast jag vet inte riktigt om man kan gå för det är ett Opening Party liksom så man kanske måste vara inbjuden.. men annars spelar dom i London den 9 oktober igen!)


PICS #2


Den här är till pappa :)

LONDON <3


Emot kriget

Big Ben



Var tvungen att läsa om dom lite när jag såg dom på biblioteket (:

Tjejerna är så gulliga när man får en massa teckningar hela tiden!


NÅGRA BILDER IAF..


På väg till Jas kompis för att lämna av henne för sleepover


Jasmin

hahah Marni, hjälp vad rädd jag blir!

På väg till Buckingham Palace

Fika i parken

mysig tjejer :)

Buckingham Palace

Ekorrarna är jättetama och kommer fram och ska äta ur handen typ

BRA!

Ankor är intressanta!


DÅLIG UPPDATERING!

Förlåt, men jag har haft fullt upp och det har varit super! Har haft en jättebra helg med en massa trevliga tjejer. Har även fått gjort den obligatoriska sightseeingen (en del iaf) så det var bra. Idag är jag hemma med Jas och pappan, har inte så mkt att göra just nu mer än att jag tvättar några maskiner och typ plockat undan lite.

Igår träffade jag en tysk tjej som kom i förrgår. Hon bor typ 4 minuters gångväg från mig så det är perfekt! Så himla skönt att hitta fler som bor nära :)

Ska strax lägga in lite bilder från helgen, ha tålamod godingar.


Christophe Maé - C'est Ma Terre


JAG ÄR HELT SLUT

Gud, jag är så trött på dom nu så jag har stängt in mig i vardagsrummet. Jas har en kompis här och dom är överallt typ. Och jag har ont i halsen och känner mig typ som om jag ska bli sjuk.. går in i mer saker än vanligt alltså, vet inte hur många gånger jag slagit i tårna idag! Vill sova! Hoppas Dan kommer hem snart så jag kan få lite ledigt, måste gå in till Muswell Hill för att fixa en sak, och kan vara skönt att komma ut lite. Det är värsta fint väder här nu! Har varit det flera dagar nu :) Skönt!

Jag och Marni bakade chokladkaka förut, faktiskt en av de bästa kladdkakorna jag gjort! Den blev jättegod (jag var tvungen att smaka fastän Marni tyckte att vi skulle vänta tills efter middagen då de andra var hemma så det inte skulle bli orättvist, aaaw).

Ikväll ska jag hem till Kati och resten av finskorna och sen kanske vi ska ut eller nåt. Blir nog bra!
Nu ska jag dricka lite mer te och kolla på tv. Tjejerna kommer väl in om nån slår ihjäl den andra elr nåt. Hoppas jag.

Puss

Jag tror att livet just har börjat och det blir vad du gör det till

God morgon (lunch?)

Jag sitter just nu i köket och typ kollar när Dan lagar mat, lasagne, mums. Tjejerna har kompisar här så det är rätt lugnt. Har bara hjälpt till lite vid frukost idag och sen fick jag slappa lite :) Ska ta Jas till en kompis för sleepover lite senare så då blir det bara jag och Marni här hemma för föräldrarna ska iväg en stund. Kanske kan gå till parken eller bara gå en promenad.. Jag måste köpa lite saker så kan nog få med mig Marni i affären på vägen tillbaka från Jas kompis.

Puss

NYA INKÖP


Jag kör på svart, leopard och pärlor you know. hahha

btw, fem par örhängen för £1!
skärpen för £1 styck
skorna för £2
armband för £2


billigt liksom!


RSS 2.0