take me back to reality


'Til I find somebody new





Damien Rice - The Blower's Daughter


I FOLLOW YOUR FOOTSTEPS





Soft eftermiddag

Fem tjejer här, härligt. hahah nä men dom klarar sig bra själva så jag behöver inte göra mkt, sitter och läser bloggar och ibland får jag hjälpa tjejerna att rita/klippa ut deras pumpor. Ikväll kanske jag drar till Nina för hon är barnvakt.

Puss saknar er där hemma.


WOHOOO!



ALL TIME LOW KOMMER SPELA PÅ PEACE & LOVE 2011! YEEEEEEEEEEEEES!


FREDAG HELA VECKAN

Har suttit och pysslat med Marni och Leila ett tag nu (och städat upp efter dom.. glitter överallt!). Nu håller dom på me nåt själva så jag passa på att ta en kaffepaus. Ska vara hemma hela dan och jobba, sen ikväll blir det att slappa tror jag. Vi har bestämt oss för två halloweenpartyn nu iaf, lördag och söndag, och imon ska vi handla halloweenoutfits.


TORSDAG

Dålig dag. Gör mig på bra humör!


you should have shut it in the first place


We Are The In Crowd - For The Win (Acoustic)


IT'S ALL ABOUT ME

Hahah, var tvungen att testa, vad tycker ni?



DON'T GIVE UP ON ME BABY

Måste få lite ordning på bloggen känner jag så från och med nu ska jag försöka ta med mig kameran iaf. Nu har jag dammat lister i typ två timmar, tkr det räcker nu för ett tag. Familjen är ute på lite olika grejs, vet inte riktigt när dom kommer hem elr när dom behöver mig igen. Kanske skulle sticka till Wood Green och kolla efter kläder till Halloween.. Måste liksom ha nya skor iaf eftersom jag får sår på fötterna av dom jag köpte sist, inte bra alltså. Men först ska jag äta lite lunch!

Puss

SO I CHOOSE THE DRIVEWAY

Lite fritid har jag iaf :)


Inga kommentarer..

Ett av mina och Sofias många intelligenta samtal.


TIME PASS ME BY

För er som inte vet hur jag ser ut nu för tiden, här kommer en uppdatering.
inget nytt, bara samma gamla lovisa.


MÅNDAG

Hej svej leverpastej.

Det blev mumsig mat även idag, indisk kyckling med ris, gud vad jag älskar min värdpappas mat (min riktiga pappas mat är dock inte så dålig den heller, lite mindre hälsosam bara kanske). Har suttit med Lesley och kollat på en intervju med Sheryl Cole, mkt intressant. Nu är jag trött så ska väl krypa ner i min stora, sköna säng snart. För övrigt, trodde ju att jag skulle få lite sovmorgon imorse när barnen nu har ledigt från skolan men icke sa nicke, då går dom upp ännu tidigare! Typ 06.15-06.30 nånting var dom uppe och förde ett himla liv.. suck. Hoppas dom sover längre idag. Jag tog med dom på en långtur till parken så hoppas dom är riktigt trötta, haha! Imorgon jobbar jag morgonen först men sen frågade dom om jag kunde sitta barnvakt på kvällen också och eftersom jag är så snäll så är det ju klart att jag gör det :) Är ju ändå typ ledig onsdag och torsdag efter frukost.

Längtar tills pappa och calleballe kommer och hälsar på mig! Och sen måste jag ju åka och hälsa på amanda snart också! Och anna kanske ska komma.. och fanny! herregud vet inte om jag hinner med alla, det är ju liksom bara sex veckor kvar tills jag åker hem (=sex helger!) sjukt. Men då är det jul! Åh jag längtar till julen! Ska faktiskt bli skönt att komma hem i tid till allting där hemma och få fira jul i sverige.

Ooh coolt, jag såg att blogg.se nu har en sån där tidsinställarfunktion på inläggen nu, supergrymt ju!

Puss sov sött alla gullungar

SOMETHING MORE THAN THIS

The best ♥


Söndag och helgen är över för den här gången.

Har  haft en väldigt lugn men jättemysig helg. I fredags satt jag barnvakt så Alexandra kom över med popcorn i mängder som vi proppade i oss medans vi såg Shaun Of The Dead. Lördagen spenderades med Nina och Michelle och vi vandrade runt i Crouch End och fikade. Sedan skulle Nina vara barnvakt så jag drog till Queens Park för lördagsmys med pizza och film. Idag träffade jag Alexandra igen för lite brunch i Hampstead, mkt mysigt och Alex supergoda macka måste jag ta nästa gång jag går dit! Själv drack jag te och åt rostat bröd med marmelad, mumsigt det med! Älskar frukostarna på alla caféer! Efter det gick vi runt en stund i Hampstead och ner till Finchley Road där vi mötte upp Ellinor. Alex fick mig att inse att jag inte behövde köpa en massa gott inne på Waitrose (hahah fast jag köpte på sainsburys sen iaf för dom HAR self check-out). Nu känner jag mig allmänt tjock, ska försöka få ordning på dom här fasonerna nästa vecka (tvivlar på att jag kommer lyckas).

Den kommande veckan är det iaf mid-term så barnen är lediga. Jag ska fortfarande hjälpa till varje morgon men barnen kommer inte gå upp riktigt så tidigt som dom brukar och jag slipper all stress eftersom dom inte har bråttom till skolan. Imorgon ska jag sedan vara med barnen från kl 14 till kvällen. Tisdag, onsdag & torsdag behöver dom bara mig på morgonen sen är jag ledig hela eftermiddan/kvällen, värsta skönt! Fredag jobbar jag hela dan men är nog ledig på kvällen. Vi ska föröka hitta lite Halloween-partyn till helgen, får se vad det blir.. jag har bestämt mig för vampyrlooken iaf, hahah kmr bli grymt tror jag!

Puss

JAG ÄR KÄR

Han är så jävla grym ♥


ALWAYS FOREVER

Alexandra gick hem efter att vi kollat Shaun Of The Dead och möölat popcorn, haha bästa fredagskvällen asså. Imon kanske det blir stan eller marknad, vi får se (kom på att jag skriver vi får se i typ varje inlägg, min fritid är inte väldigt bra planerad) och på kvällen blir det utgång på nåt sätt. Puss sov gott gullungar.





Every Avenue - For Always, Forever


-

Hahaha gud, satt och kollade igenom min bilddagbok (som jag förövrigt var inne på första gången på typ ett halvår). Värsta kul att göra det ibland.








BRUNT

Har sagt att jag inte ska färga tillbaka, men det är jävligt snyggt alltså. saknar det ibland.
liiite mörkare kanske? (;


MISS YOU BABE ♥


KAAAAAAAFFEEEEEEEEEEEEEEEE

Drar på min dagliga fika, älskar det. Hej Svej.

MORE THAN A FEELING


Hit The Lights - More Than A Feeling

grym cover ♥


TORSDAG

Mycket goda pannkakor! Var värsta längesen, smakade faktiskt som hemma :) Nu sitter jag och kollar på Lite Sällskap med Filip och Fredrik, hahah älskar dom! Så himla sköna människor med alltså.
Idag blir det fika med Nina och kanske Michelle och sen ska jag hämta Marni efter skolan, gå till biblioteket och sen få skjuts hem med Lesley och Jasmin. Ikväll vet jag inte om jag gör nåt, bara sover kanske, hahah har inga pengar ändå. Imon är det babysitting..

Puss

MUMS!

STEKER PANNKAKOR TILL FRUKOST!


BACK TO REALITY


There For Tomorrow - 9 to 5


Save your heart for someone worth dying for

Förresten måste bara säga hur jobbigt det var med barnen i morse. Inte jobbigt alls!
Dom vaknade, gick upp och klädde på sig själva. Jag fick inte komma in i rummet och hjälpa dom med nåt men fick lov att sätta tandkräm på tandborsten. Sedan gick dom ner och fixa frukost till hela familjen, själva. Jag blev utestängd och fick inte komma in i köket förrän dom var klara, hahah så himla gulligt. Jätteskönt, tror dom kommer klara sig bra utan au pair ;)


ROSTAD PÅ KÄRLEKENS GRILL

Soft helg, börade mkt bra slutade dock sämre men men.
Hade en bra söndag med au pair-träff och poängjakt. Och villka tror ni vann? VI SÅKLART! :D
Avslutade kvällen på Svenska Puben där jag träffade Alice och Sara och vad spelade dom för musik där? Oskar Linnros! Åh vad härligt liksom. Det var väldigt längesen jag träffade dom så var mkt trevligt! Nu har jag varit ute och sprungit och ska gå och dricka lite tröstkaffe nu, mums. Ikväll blir det Camden med Nina, Michelle och Emily, ska bli kul! Btw nu är det bestämt att jag slutar 5 december här.

Puss


I'VE BEEN BEGGING YOU FOR ANSWERS

Ååh, vet inte hur jag ska göra.. Det är så svårt att fråga föräldrarna hur det blir med jobbet för det verkar som dom inte heller vet. Idag när jag pratade med Les om det lite sa hon att om det blir bättre och hon får mkt jobb kanska jag kan stanna (fatta inte om det var iaf till jul elr till mars som det var tänkt från början) men om det blir sämre med deras ekononomi så kan jag behöva åka innan (men dom skulle säga till iaf fyra veckor i förväg om jag behöver hitta nåt annat). Känns jobbigt att inte säkert veta att jag måste flytta för det blir så svårt att planera liksom.

Nu har jag iaf suttit ett bra tag och letat kurser, både distanskurser och vanliga, hemifrån. Fundera på att även söka nåt här men det är svårt för jag är så dålig på att hitta skolor och sånt..haha. Anyway käner jag nästan att jag faktiskt vills sluta till jul, Les sa det också att det inte är rättvist mot mig om jag ska anpassa mig efter dom hela tiden, om jag vill planera för att göra nåt annat efter jul liksom. Dom är så snälla :)

Efter en mysig lunch i Camden (♥) inhandlade jag födelsedagspresent till Leila som fyller fyra imon, blir nog lite tårta och presenter för henne. Undra om jag måste gå upp ännu tidigare då kanske? haha hoppas inte det. Nu ska jag chilla lite elr gå ner och se hur det går för Jas med läxorna. Alltså känner ju inte att jag måste vara med där nere eftersom pappan är där. Äh, jag vet inte..det är lite speciellt här hemma, hahah.

Puss


ÄNDRADE PLANER

Japp, det blir ändrade planer för mig här i England. Jag kommer bara att jobba i familjen till början av december, sen slutar jag. Att jag inte kan stanna längre beror på att familjen inte längre kan finansiera en au pair, mycket på grund av att pappan är arbetslös och har varit det ett bra tag.. Men jag är faktiskt inte ledsen, det här betyder ju bara att jag hinner med att göra nåt annat under mitt år i London, för jag planerar inte att åka hem! Amanda och Linnea har ju pratat jättelänge om att bo och jobba i London ett tag efter jul så förhoppningsvis ska vi kunna fixa nåt tillsammans. Ska försöka hitta ett jobb och nån billig lägenhet efter jul alltså :) Under jul kommer jag ändå åka hem till Sverige, åker antagligen i mitten av december nån gång, ska boka biljetter i veckan tror jag. Sedan får vi se hur det blir. Min värdfamilj erbjöd sig att hjälpa mig hitta en ny au pair familj men jag känner att jag har testat på au pair livet nu och vill göra nåt annat när jag ändå har chansen.

Det var det.. Nu till min helg. Det var en mycket bra helg som tillbringades i Camden, hahah föräldrarna säger att det är mitt andra hem. Den har iaf innehållit shopping, mat, fika, pubbesök, dans, häng i parken och superhärliga människor. Nästa helg blir lite lugnare för då sitter jag barnvakt både fredag och lördag, ganska skönt faktiskt.. tror jag. Ska passa en annan familjs barn på fredag för första gången så det blir spännande!

Jag tvättar just nu min tredje maskin för idag, har strukit lite och städat undan efter helgen (huset brukar se ut som ett bombnedslag efter helgen, iaf köket) så nu ska jag vila i en timme innan familjen kommer hem.

Puss

LITE NYTT


ALWAYS BETTER LATE THEN NEVER

God morgon, god morgon.

Lite sådär halvgrått väder här idag, inte jättekul. hoppas inte det börjar regna bara, fast ser typ ut att göra det. Jag ska en sväng till Camden iaf för fika/lunch sen är det babysitting ikväll. För övrigt blir det ändrade planer för mitt fortsatta boende/jobbande här i London, vi får se hur det blir. Jag berättar mer när jag orkar skriva lite längre. Nu börjar jag faktiskt bli hungrig så kanske ska gå och ta nåt att äta för ska inte till Camden förrän om en timme. Kul kväll i Camden igår förresten med Nina och Michelle! haha och jag somnade på bussen. Vaknade upp i North Finchley och fick ta bussen tillbaka, haha usch jag var jättetrött.

Puss

FOR THE FIRST TIME

ciaaao.

idag har jag blnderat håret, sköönt. Träffade Nina och Michelle en stund också och nu ska jag snart gå till skolan för att hämta dom små barnen. Kommer vara helt själv med dom ända tills sängdags idag, hoppas dom är snälla för jag orkar inte med bråkiga barn.

Igår var jag på en bar i camden tillsammans med alexandra, nina och michelle. mysigt och gott med kinamat efteråt, hahah känner mig som en tjockis. I helgen ska jag shoppa upp lite av mina födelsedagspengar, längtar! jacka, skor och väska! (om pengarna räcker vill säga.. jacka iaf) haha.

Puss


JUST ANOTHER DAY IN PARADISE

två veckor kvar till mcfly.

God morgon kära läsare. Jag har en liten paus just nu innan jag ska ta tag i hushållsarbetet. Idag blir det dammsugning och våttorkning av alla golv plus städning, hur kul som helst! hehe.
Okej, vet ni vilka som spelar ikväll i London...NEEDTOBREATHE! Och jag har missat det helt! bajs också. Måste börja ha lite bättre koll på alla band som spelar här, men är ju liksom inte van vid att alla stora band spelar i staden där jag bor. helt sjukt.

Barnen ville inte riktigt samarbeta idag så jag var så glad när dom åkte iväg till skolan, hahha, känns så bra att man verkligen älskar barn. nej, men dom är jättegulliga när dom är på bra humör så är det väl med alla kiddisar. Längtar iaf till helgen elr nåt för jag ska till Camden och shoppa har jag bestämt! När jag har varit där innan har jag inte gått runt så jättemkt men nu när jag och amanda var där kollade in lite fler ställen och dom har ju värsta grymma kläder. Så därför ska jag shoppa upp lite pengar där när jag får tid.

Btw, i söndags besökte jag äntligen Walkabout! Det var lite mer i min och amandas smak faktiskt, mer som klubbarna hemma. När vi var inne i Mayfair på klubb var det så himla snobbigt och bara en massa rikemansbarn överallt..

Nu ska jag dra igång med städningen!

Puss

19 ÅR OCH AMANDA PÅ BESÖK


en cappuccino tack

fika på costa är ett måste

på väg mot födelsedagsmiddag och party i mayfair

amanda är inte jättesnabb.. (kolla in hennes klädhög, det var den som gjorde mitt rum stökigt!)


kinamat i camden såklart

shopping (jag lovar, jag köpte inget)

varm choklad med chilismak

CAMDEN

lördagkväll hemma hos mig med tacos och underbara tjejer

musikanter i Covent Garden

amanda ville att alla skulle se att hon faktistkt dricker kaffe (om det inte smakar så mkt kaffe då alltså)



Sorgligt att Amanda har åkt hem nu, känns tomt här utan henne efter helgen. Har haft det jättebra iaf och tack så mycket för alla kort och gratulationer! ♥ Idag har jag varit här i sju veckor, helt sjukt vad tiden går fort! Var hos Elin på lunch idag, mums med köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon OCH kanelbullar till efterrätt. Kan det bli bättre liksom? Inte jättejobbig babysitting idag heller eftersom barnen låg i sina sängar när föräldrarna åkte så jag kunde i lugn och ro sitta här i vardagrummet och fixa med alla bilder :)

Nu ska jag strax gå upp och nana, puss!


When I see your face there's not a thing that I would change


HER EYES HER EYES

Jahopp nu är jag 19 år. Trevligt.

hahha hade en superbra helg tillsammans med Amanda iaf! Orkar inte skriva så mkt nu för jag är jättetrött. Ska försöka lägga in bilder och skriva lite ikväll. Nu ska jag sätta på Twilight, äta resterna av min födelsedagstårta och dricka te.

Puss ni är bäst och det vet ni.

RSS 2.0