MUMS


If given the choice would you do it again?



Omg, nu drar jag snart till skolan för första gången på länge.. känns konstigt. Vet inte vad jag har att förvänta mig eller hur det kommer bli, ingenting. Haha men ska bli kul.

Ni ser inte mycket av rummet i bakgrunden men det är ju ljust iaf, haha :D

Loverboy, you played us up like toys

Åååh, så bra! Lyssnade mycket på You Me At Six förut men sen var det nåt album som jag inte gillade..men nu. Fet video också. Grymt! Dom låter fortfarande ungefär likadant, hörde att deras nya skiva skulle vara anorlunda än deras sound innan, får väl se vad jag tycker :)

You Me At Six - Loverboy


Pretty Please?


THIS WHERE YOU. TRUE STORY.

All Time Low - Stella


WE COULD LIVE LIKE THIS FOREVER


MÅNDAG

ja, regnar även idag men nu blir det strax att hämta upp Sofia för att åka till IKEA. wohoo! Ska kolla på lite grejer till rummet, värsta kul. Haha, har möblerat runt med de grejer jag har här nu och tror jag har kommit fram till något någorlunda bra nu. Kommer ju tillkomma lite så det ska nog bli nice!

Puss

ANOTHER RAINY DAY


Söndag

Gud, gud, gud! Jag börjar bli nervös på riktigt nu. Har suttit och skrivit ner lite information nu om kursen jag ska läsa iaf och vart jag ska ta vägen på tisdag, hahah lääskigt. Funderar fortfarande på om det är nåt att ha men får helt enkelt känna efter i slutet av veckan. Kan ju bli jättebra eller totalt fiasko, det får vi se :)
Gött att vara lite förberedd nu iaf!

Har förövrigt målat klart i mitt rum nu, yay! Blev jättebra faktiskt :D

Puss

Take me back to where the streets are full of people

Idag saknar jag London. Faktiskt. Och så är det så himla kasst väder, så då saknar jag det ännu mer.
Alla fina vänner jag träffade där, Muswell Hill, Camden, Brick Lane.. ja, ni fattar. Nostalgi helt enkelt!


Mys i parken första veckan i London.

 

London

 


Amanda på besök och Camden stod på schemat, såklart!

 

Nina och Michelle i Brighton


Brighton

Love

 

C-J och pappa hälsade på en sväng också.

 


Sista dagen som au pair, här på pub med Alexandra, mumsig våffla!


The decisions we make today make us who we are tomorrow

Gårdagen blev rätt lyckad iaf, haha. Fick träffat Alexandra och Amanda som varit i Norge och fixat lägenhet, lite avis alltså. Det var mkt trevligt, hade ju inte träffat dom på länge! Sedan tog jag mig tillbaks till Kungälv för lite chill innan vi drog in till stan igen. Hahah himla rolig kväll alltså!

Idag har jag gått på stan med mammsen, mysigt :) Åt thaimat och kolla affärer, fick även med mig några påsar hem, hehe. Nu är det glass, te och filmen Råttatouille, goottt!

Puss

We could run away, maybe we could change.

Jag vet inte hur många gånger jag varit inne på studera.nu och gu's hemsida det senaste! Är så himla velig just nu med om jag ska läsa elr inte och isf vad, värsta jobbigt. Jag vill göra något jag verkligen tycker är kul men hur ska man veta vad det är om man inte har testat nåt liksom? Vill jättegärna jobba på en tidning sen så försöker fundera hur man bäst ska göra för att komma in där.. Inget frilansande hade jag tänkt utan fast anställning på ett magasin liksom, antingen mode eller musik. Hmm, så mycket val hela tiden, jag blir tokig.

Ikväll blir det iaf Sticky, kan vara bra att rensa tankarna lite med polarna. Såg också att Alexandra hade skrivit att hon är i gbg en stund ikväll men har jag fått hennes nummer? NEJ! herregud. haha. Fail att ingen annan har det heller typ.

Puss

I SEE SHADOWS, EVERYWHERE THEY FOLLOW

 



Alltid kul att kolla gamla bilder i arkivet. Dom här är från våren 2010 om jag inte minns fel.

Alltså varför så sjukt snygga!?




Well I guess that is how it's gonna be


I wish that I were his cigarettes

Finaste låten fast med en rätt speciell video ♥



The Summer Set - About A Girl


KEEP ON FALLING 'TIL YOU CAN'T FEEL IT


Lite mysiga saker från Gina Tricot som gärna hade fått hamna i min garderob.


YOU'RE AMAZING


RETTE MICH

Hahah, fick flashback från Tokio Hotel-konserten förra året. Saknar det, var en sån himla superbra dag! Satt ju och köade från kl 7 på morgonen, svinigt kallt alltså. Hade stolar, filtar och varm oboy med oss och en massa kläder. Myspys! :)






I KNOW SOMETIMES IT'S GONNA RAIN

Idag blir det att måla rummet, kanske inte hinner helt men ska bli klar den här veckan iaf så jag kan flytta in innan skolan börjar, ska bli såå skönt och fett kul! Funderar på om man ska investera i lite möbler jag kan ha när jag flyttar hemifrån kanske, typ soffa, tv och lite så.. Får se hur det blir.

Lite inspiration..


maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year

Kan inte bestämma mig vilka skor jag vill ha, förslag?

 

skor från dinsko


RESULTAT

Ja, är väl någorlunda klar iaf, kanske bättrar på den lite om jag orkar. Blev förövrigt sjukt dålig kvalité när jag la upp den här, men men, ni ser ju typ iaf :) Blev inte speciellt likt originalet heller, haha men det blir det aldrig!


VI VET ATT VI ÄR FETT SNYGGA.

Puss, du är bäst.


I'D CROSS THE WHOLE WORLD


The Summer Set - Someone Like You


TAKING BACK EVERYTHING I HAD

Sitter och äter min mycket goda rissallad! Fick lite inspiration från filmen Sucker Punch vi såg i lördags så har ritat lite nu (fet film för övrigt! lite konstig men cool). Ikväll blir det friskis och pass för första gången på länge, så himla kul! :D

Puss

Gammal bild men hoppas ni ser vem det föreställer, haha.


GREEN



Måste säga att Emma Watson är sjukt snygg i det här! Amazing liksom!

TRUE STORY


SUNDAY MORNING

Sitter och kollar resor, kaanske det blir nån i höst ändå! :D Vi får väl se om vi kan hitta nåt bra.
Ska iaf in till stan i eftermiddag med Sofia för att dra till Liseberg en stund. Hoppas vädret håller sig för just nu är det rätt fint faktiskt!

PS. JAG HAR SLUTAT JOBBA! WOHO!

THROUGH EVERYTHING WE'VE LEARNED

Måste bara tipsa om NEEDTOBREATHE. Alltså jag smälter när jag lyssnar på dom, så himla bra!
NEEDTOBREATHE - The Outsiders

FIVE CUPS OF COFFEE AND I'M ALONE

Tjaaa!

Elin tycker min blogg är emo så jag får väl göra nåt åt det dårå.  Har kommit hem från jobbet och sitter nu med min fina kaffemugg och chillar lite. Ska kanske ta en sväng och kolla mobil senare, fast måste egentligen städa mitt rum. Ska in till stan sen iaf och träffa Malin, ska bli mysigt :)
Har målat halva rummet nu så det börjar bli något, skönt! Kanske jag kan få flytta in nån gång nästa vecka typ hehe kan ju vara gött att vara klar med allt innan skolan börjar. Omg jag ska läsa nu. Herregud hur ska det gå?

Anyway igår blev det lite shopping med bror och kusinerna. Det var välbehövligt och nu kanske jag kan rensa lite i garderoben. Måste nog gör det så mkt skit som jag har där..

Puss

YOUR HEART WAS ON THE LINE



GRATTIS FRIDA, 15 ÅR ♥


Tårta på gång i lördags när vi var i Lischööping på lite kalas


God Morgon

Gillar morgnar när man kan ta det lugnt och slipper stressa iväg direkt. När man kan sitta och läsa tidningen och dricka kaffe. Så är det när man börjar kl. 8. Är jättetrött, som vanligt, men det blir säkert bra.. bara fyra dagar kvar till helg ju ;)
Trodde det skulle vara fint väder idag också så man kunde åka ut och bada elr nåt men inte då. Kanske drar in till stan en sväng och kikar i affärerna elr nåt, får se vad det blir.

Puss

RSS 2.0